Jag har spenderarbyxorna på mig idag.

Jajemen, idag har det shoppats! Blev ny grill, partytält o skottkärra till lillprinsen, bl a. Även lite mat o såna tråksaker förstås, för det är tyvärr ett nödvändigt ont att äta lite då o då.

Tornby it was, alltså, o det känns i benen att vi gått mellan alla de stora affärerna. Blev en snabbvisit på Ikanohuset bara, o då passade Eddie på att hälsa på fiskarna.



När vi var i stan i fredags införskaffades en ratt o ringklocka till sulkyn, en liten muta för att få vilden att sitta kvar i vagnen.. Den var uppskattad o ringklockan används flitigt. Jag störs inte av det ett dugg, men andra kanske gör det när det plingar jämt o ständigt..?



Ha, vilket sammanträffande; bilden ovan är från i fredags, men av en ren slump har Eddie samma tröja på sig på bilderna ändå. Andra byxor idag, dock, hehe.

Idag fick lillvilden äntligen sin utlovade skottkärra av sin far, o den kom väl till pass medan vi hade annat att styra med i trädgården.



Annat att styra med, var det ja. Robert kämpade som en gnu med att få bort den där "hänga mattor-stången" som var irriterande placerad på vår lilla gräsmatteyta. Det var lite besvärligare än vi tänkt från början, för det visade sig att den var ordentligt fastgjuten i marken;



Skam den som ger sig! Nu väntar hemmagjorda hamburgare grillade på nya grillen. Tjo!
#1 - - Johanna:

Det e så kul att shoppa! Härliga bilder! Jösses va den satt fast...

#2 - - Nahoj:

med tanke på hur bra fastsatt den var så är det ju omöjligt Robert som satt dit den... ;-)

#3 - - Herr KF:

Hmm. Nu blir jag stött kära johan. Visslerligen så rakheten på vissa av mina installationer ibland ifrågasättas men FAST sitter de jävlar!