Egentligen..

.. så orkar jag inte sitta här för jag vill hellre passa på att gå ut o pula lite med husvagnen nu när Eddie äntligen sover. Han höll sig vaken under hela bilresan hem från Hälla, vilket han inte brukar vid den här tiden på dygnet. Vet inte vad det är med honom.. Han har åtminstone varit hyfsat glad o trevlig att ha att göra med idag, alltid nåt.

Har som sagt varit hos mamma eftersom Robert var hos Nicklas o hjälpte till lite. Nicklas är lite halvt handikappad eftersom han sågade av halva tummen med cirkelsågen förra helgen.. Klant.

Underbart väder o jag hoppas att det håller i sig. I morgon ska "min" Honda besiktas o eftersom far min jobbar blir det Robert som får fixa det åt mig. Lite trist, hade gärna åkt helt på egen hand, men så är det. Mc-kortet känns avlägset i tider som dessa, kan jag säga.. Just nu är det extremt.

Nåväl. Kan vi betala alla räkningar bara så löser sig nog resten.

Då var det lördag igen..

Stannade till hos Kanon-Kurt innan vi handlade på Maxi, o han var en sån där försäljare som var riktigt på. Hade vi inte avbrutit honom hade vi inte bara kommit där ifrån med våra tältstångsfästen, utan förmodligen med en splitterny Hobby för sisådär 220 000 kr också! Inte mig emot egentligen, men det är lite för mycket pengar för oss. Dessutom har vi ganska roligt medan vi pimpar vår gamla Sprite..  

Idag har vi t ex satt upp tapet. Blev jättebra o jag kan inte alls ta åt mig äran för det, mer än att det var jag som bestämde att vi skulle ha den där.. Jag började faktiskt att limma o försöka sätta upp den, men som vanligt slutade det med att jag blev arg o sur på den där förbannade tapeten o överlät jobbet till Robert. Han har förresten bytt ut tältstångsfästena också o så ska vi försöka oss på att göra ett nytt bord. Hittade en massa trevliga fanérskivor i rätt stuk på vinden här ute, o jag är extremt sugen på någon av dem.. Få se om jag lyckas övertala Robert, hehe.

Nu står potatisen i ugnen o Robert gick precis ut för att lägga köttet på grillen. Hade vi varit smarta hade vi tagit ut mer tapet från Eddies rum innan han somnade, men det är lätt o vara efterklok. Jag vågar nog inte gå in, för vaknar han lär han bli arg. Han har varit på nåt konstigt humör på sistone, sådär oförklarligt arg. Jag hoppas att det beror på att båda hörntänderna i överkäken är på väg upp/ner eller hur man ska säga, o att han alltså har ont i munnen, men.. Hur vet man det? Han blir arg för minsta lilla, o han blir sådär okontrollerat arg - han står o skakar, trampar med fötterna fort på ett o samma ställe o ser extremt sammanbiten ut. Hjälper inte det så tjuter han.. Som vanligt är det väl ingen som tror oss för han blir sällan så när vi träffar andra..

Nåväl. Skönt att vi är ute hela dagarna i alla fall så att han kan springa av sig ordentligt. Dessutom blir det ju mindre o städa här inne när vi hålls utomhus. Skönt!

Man ska ha husvagn.

Åkte till Kisa o hämtade husvagnen idag på eftermiddagen. Himlen sprack upp o det blev riktigt fint o skönt framåt kvällen, tack o lov. Nu hoppas vi att helgen blir strålande!Eddie hittade en liten hink med hundmat i som han lekte med ett tag. (Han fick aldrig upp locket, alltså.) Han styr o ställer mest hela tiden o det märks verkligen för varje dag hur mycket han utvecklas. Lite häftigt att se.... vill man ha något annat att titta på kan man alltid titta på utsikten från uteplatsen de har vid sommarstugan där nere. Jättefint o lugnt o skönt är det! Vore inte tokigt att bo så.... o har man husvagn kan man ju ställa upp den lite var som helst o bo där. Vi har valt att för tillfället ställa upp den på vedbacken. Har lite att fixa med den innan den kan åka ut på premiärturen, vilken för övrigt förmodligen blir över midsommar. Inget bestämt ännu men det lutar åt det. Tjoho!

Jag blir helt till mig bara av att titta på husvagnen, o ännu mer när man känner den där speciella husvagnslukten. Vi köpte smarta kuddar på IKEA häromdagen, som man kan "veckla ut" så det blir ett täcke. Megasmart eftersom det lätt blir fullt i en sån där liten minihusvagn som vi har. Ja, sådana förberedelser blir jag hög av, Robert däremot ser mer fram emot att putsa de kromade hjulsidorna med Autosol..