Man ska ha husvagn.

Åkte till Kisa o hämtade husvagnen idag på eftermiddagen. Himlen sprack upp o det blev riktigt fint o skönt framåt kvällen, tack o lov. Nu hoppas vi att helgen blir strålande!



Eddie hittade en liten hink med hundmat i som han lekte med ett tag. (Han fick aldrig upp locket, alltså.) Han styr o ställer mest hela tiden o det märks verkligen för varje dag hur mycket han utvecklas. Lite häftigt att se..



.. vill man ha något annat att titta på kan man alltid titta på utsikten från uteplatsen de har vid sommarstugan där nere. Jättefint o lugnt o skönt är det! Vore inte tokigt att bo så..



.. o har man husvagn kan man ju ställa upp den lite var som helst o bo där. Vi har valt att för tillfället ställa upp den på vedbacken. Har lite att fixa med den innan den kan åka ut på premiärturen, vilken för övrigt förmodligen blir över midsommar. Inget bestämt ännu men det lutar åt det. Tjoho!

Jag blir helt till mig bara av att titta på husvagnen, o ännu mer när man känner den där speciella husvagnslukten. Vi köpte smarta kuddar på IKEA häromdagen, som man kan "veckla ut" så det blir ett täcke. Megasmart eftersom det lätt blir fullt i en sån där liten minihusvagn som vi har. Ja, sådana förberedelser blir jag hög av, Robert däremot ser mer fram emot att putsa de kromade hjulsidorna med Autosol..
#1 - - Johanna:

Campa e mysigt! Längesen jag va på husvagnssemester...