Lillebror

Det kan inte vara lätt att vara lillebror T i alla lägen.



Han är minst, med allt vad det innebär. Han har inte en chans när Eddie vill leka med honom och det går lite för vilt till.

Framförallt har han en storebror som går på dagis och som drar med sig en del smittor hem. Eddie var sjuk för allra första gången på sin 1-årsdag, han hade inte ens varit lite snorig innan, men då slog det till rejält och det blev feber och magsjuka precis som oss andra då. Teo var snorig och förkyld första gången när han var ett par dagar gammal och nu vid nästan åtta månaders ålder har han haft ett flertal förkylningar tack vare (snarare pga..) storebror och nu senast även ögoninflammation. Suck.


Dessutom en mycket värre och kletigare variant än vad Eddie hade, eller beror det på att han är mindre? Det är mer klegg och det kommer oftare än Eddies gjorde. Usch, måtte detta ta slut efter Teo så att det inte börjar om igen.. Risken är nog stor att det blir en ond cirkel.

#1 - - Linda:

Fyfan vad sööööt han är! Syns verkligen dom är syskon! :P



Jag fattar noll med vabb hit o vabbbbbb dit. Jävla klydd allt ju!



JAG ÄR STOLT STOLT STOLT ÖVER DIG! :D

#2 - - Elin:

Usch o fy för onda cirklar...hoppas ni vuxna klarar er iaf=)

#3 - - Kristine:

Hehe ok, Melwin har alltid legat under normalkurvan men ändå följt sin kurva. Vi går hos Helena men även varit två gånger hos Nina, du då?



Förstår att ni vill göra iordning huset men det kommer en tid då ni kanske kan köpa loss det ändå. Då trivs ni här i "området" i allafall. Hur länge har ni bott här då?



Bra att du påminde mig om skylten. Det är skitsvårt att se från vägen och de ska göra större text då det blev för litet förra gången (typ i våras). Men det står Åhs Hästcenter. Ni får komma förbi så får Eddie rida innan vi säljer shettisen vi har:)