Öööreebroo.

Rubriken ska läsas så där gnälligt som det sägs att örebroarna låter, ni vet.

Jaa, visst sjutton shoppade vi igår (fast inte så mycket ändå, faktiskt) men inte kom vi hem med några födelsedagspresenter till Teo för det (jo, en pyjamas)..! Däremot ett par sandaler, en tröja och en batterieliminator till Eddie, hrm. (Ett linne till mig och en t-shirt till Robert slank med också, samt mat från Saigon och fika på Wayne's.)

Just det, ont i fötterna fick jag, så en blåsa under vänsterfoten följde med hem också om än som oönskad fripassagerare.

Det var någon slags motordag på Stortorget i Örebro i lördags så gissa vem som helst av allt hade velat stanna där..? MapTun Performance var där och ställde ut två "fixade" Saabar, varav den ena en ny 9-5 Aero xwd Biopower som Robert VÄLDIGT gärna skulle vilja ha, haha. Tack och lov inledde han aldrig någon konversation med säljarna för då hade vi aldrig kommit därifrån..


Nu kokar Robert vört här hemma (igen - och han gör det så bra så en fönsterruta i köksfönstret har spruckit..!) så det stinker URK! Därför tänker jag förflytta min nätta bakdel till rummet bredvid och krypa ner i sängen med en halvtaskig bok.

På återläsande!