Jahopp.

Det var det, det. En dag o 1420 kr fattigare. Å andra sidan är det även nya bakdäck på bilaset numera, o det är ju bra. Nicklas slapp inte undan verkstadsmanualen till crossen, så hans ärende blev ett dyrt kalas. Skönt ändå att kanske få ordning på crossaset, tror jag. Nu har han ju nåt o göra, för semestern blev det inte mkt med..

Dom kom hem igår igen. En natt borta. Laddregulatorn till vNisse hade pajat, så det lämnades in på verkstad alt. ska köpas ny, vet inte hur det slutade. Mor o far tog bilen på semester i morse istället - mamma kunde inte släppa tanken på vitt vin o räkor. ;) (Inte mig emot, pappas säng är så skön att jag gärna har den för mig själv ett par dar till.)

Imorrn ska vi till Örebro. Ska fira Elliott lite i efterskott, o dessutom passa på att åka o handla med dom. Måste in till stan o leta planscher med Darin o Blixten McQueen på, för det har jag lovat dom. Klart dom ska ha nu när dom har nya o egna rum! Måste försöka hitta på nåt till Thereze också, i inflyttningspresent...


Nej, måste försöka aktivera mig. Vädret är bajstråkigt, jag mår för en gångs skull rätt hyfsat, om det inte vore för att jag är så jäkla trött hela tiden o troligen har fått nån sorts eksem i huvet o att järntabletterna inte fanns på apoteket i Eneby heller. Glömde kolla i Hageby, det får väl bli imorrn.

Tjo.