Första advent.

Jag har inte riktigt haft någon julkänsla idag, jag vet inte var den har tagit vägen.. Köpte ju så fina ljusstakar till vardagsrummet o den vi hade i Eddies rum förra året är nu i vårt sovrum o ser jätteliten o fånig ut. Aldrig blir nåt bra. I Eddies rum hänger nu en fånigt liten stjärna som jag gärna skulle byta ut mot något större, kanske en pappersvariant? Jaja. Det får bli till nästa jul, det, för nu är pengarna slut (o det är 3 veckor kvar till nästa omgång.. Kul jul).

Var iväg till Gamla Linköping på julmarknad mitt på dagen. Vi gick dit ifrån Lambohov så S o J var med, trevligt! Två små söta barnvagnsfamiljer ute o går, haha. Supermysigt i Gamla Stan, som vanligt, men extra mys med allt granris o marschaller o små tomtebarn som sjöng julvisor osv. En jultomte, såg vi också, som kom ut från ett hus med tomtemor (?) i täten o med skägget på sniskan, hihi. Undrar just om det behövs fler nissar i verkstan..? Köpte inget eftersom pengarna behöver läggas på annat, men lite julstämning fick man nog allt. Det hjälpte, liksom. 

Efteråt gick vi till S o J o drack glögg o åt kladdkaka o pepparkakor. Mys! Ja, o så att komma hem till ett (l)ju(v)ligt hus där ljusstakarna lyser så fint i mörkret gör att myskänslan bevaras ett tag till. 

Eddie går förresten jätteduktigt nu, han har övat hela dagen o har blivit grym på o plocka upp leksaker från golvet genom att ställa sig på huk. Sånt en mamma blir stolt av, hihi.