Det ska va' julmust! (och IKEA.)

Jag längtar till jul, det är ingen hemlighet. Inte själva julafton o allt det där med julmat o julklappar o så, utan mer hela december. Mörkret, kylan och den där längtan som man råder bot på genom adventsljusstakar, ljus, filtar, varmt o skönt här inne och framförallt JULMUST! Julmust är det bästa som finns o det är inte samma sak när det inte heter "julmust", därför dricker jag inte den vanliga musten som finns att köpa. Inte heller "påksmust" är lika gott av någon konstig anledning..


Robert gnäller mest över mörkret o blir mest nedstämd medan jag fungerar helt tvärtom. Jag mår bättre under det mörka halvåret - för det känns som ingen ser vad jag gör då..


Numera är det en utmaning att få Eddie att tycka om julen lika mycket som jag o det borde inte bli så svårt. Eller?
Var på IKEA idag o kikade på lite potentiella julklappar till honom. Det är desto svårare, dock..Där ser man lite av hans nya Vincentskor (som jag älskar!) o hans nya tröja som vi köpte i Vingåker. Gullig va? Det är Eddies allra första hoodtröja (tror jag minsann) o han ser så mycket äldre ut i den, konstigt nog. Han blev lång, på något sätt.