Teodor 28 juni 2010.Vår lille plutt håller på att bli en stor plutt. Häromdagen provsatt han hokuspokusstolen vi har kvar efter Eddie och han gillade det! I går satt han där igen en liten stund medan vi åt middag och ja, han tycks trivas. Nackdelen med att ha honom vid vårt matbord är att det blir hemskt trångt i köket, men det måste ju gå. I-landsproblem, kanske..? Ute går det ju bra, för där har vi gott om plats.

Teo fick även låna CityCrossen (CC) att sova i häromdagen, och den enda som hade nåt att invända mot det var Eddie som tyckte att lillebror kunde ta sin egen vagn.. Vi funderar på att ta med CC istället för liggvagnen till Göteborg om två veckor, dels för att den är mycket trevligare att köra men också för alla finesser med den; tar mindre plats i bilen, insektsnätet är infällt, suffletten går att dra ner som solskydd.. Bl a. Vi har tänkt köpa en riktig sulky till Eddie istället och är på jakt efter en begagnad Brio Race eller liknande till bra pris.

Teodor var det, ja. Han är så pass stadig i rygg och nacke/huvud att han ibland föredrar att sitta upp, för nyfiken är han minsann! Han har inte vänt sig än, mer än från sida till mage, men det kommer nog. Han pratar som tusan och har blivit en riktigt glad liten bebis, även mot främlingar.

Han sover mycket bättre om nätterna (detta vågar jag knappt skriva..) och äter vanligtvis vid 22 och 4-5. Skönt för alla inblandade!

Jag börjar känna mig lite smått .. stressad är egentligen fel ord, orolig snarare? över att jag snart börjar skolan igen. Då måste det fungera att jag är borta en hel dag (vilket jag inte lär vara i början ändå..) så därför har jag tagit beslutet att byta ut ett mål mat mot modermjölksersättning. Jag tror att jag kommer må mycket bättre av detta eftersom jag då blir lite "friare" om kvällarna, och min erfarenhet med Eddie säger mig att det faktiskt kommer bli bra också! Hursomhelst, idag köpte vi hem en flaska samt ersättningspulver och Teo fick testa. Vi började med 65 ml för att se om han överhuvudtaget skulle ta flaskan - vilket han gjorde direkt! Han slukade innehållet på nolltid och ammade lika intensivt efteråt. Hoppas det håller i sig..! För tar han bara flaskan blir väl inte matningen några problem i framtiden, hoppas jag.