A nightmare night.

Jag har bara sovit ett par timmar i "natt" och dessa mellan kl halv fyra och sex. ÅHH! Det straffar sig verkligen att kommentera att Teo haft en bra natt för det följs genast av 10 dåliga.. Vet inte vad det var med honom i natt, han bara skrek, grät, gnällde natten igenom. Vi provade ALLT - bytte blöja, välling, alvedon eftersom han håller på att få tänder o kanske hade ont, bar honom i fall det var närhet han behövde.. ICKE! Ingenting fungerade! Han blev genomsvett av allt skrik så vi tog av honom pyjamasbyxorna, men det hjälpte inte heller. Vid sista skrikperioden 03.15 vaknade Eddie också så Robert fick gå in med honom till hans rum igen för att han skulle få sova nåt för en trött Eddie är inte roligt att ha och göra med.

Behöver jag säga att vi är grymt ovana vid att ha det såhär? Behöver jag säga att jag i natt önskade mer än nånsin att vi bodde lite större så Teo hade ett eget rum och vi därmed kunnat dela på oss så att en av oss fick sova åtminstone? Behöver jag säga att jag önskade att jag inte mådde så jäkla risigt som jag gör så jag hade kunnat erbjuda mig att ta hela natten själv så Robert hade fått sova och därmed fått vara hyfsat pigg på jobbet idag?

Har jobbig hosta och knappt någon röst i dag, men inte särskilt ont i halsen för tillfället. Just nu är jag nog mest trött, tror jag. Ögonen känns svullna.


Vilket gnällinlägg det blev. Var tvungen att få ur mig det.. Bara för det måste jag avsluta med nåt Eddie sa i morse vid frukostbordet, då jag berättat för honom att det stod en älg på busshållplatsen när pappa skulle med bussen. Eddie undrade om pappa blev rädd då? och det sa jag att jag trodde att han blev.


"Men mamma, när du blir sådär grön i ansiktet, då blir pappa rädd för dig!"