Premiär!

Jepp, sådär tvåtusen år efter alla andra har jag nu äntligen provat Skype för första gången. Mamma blev mitt "offer" så nu har jag pratat en stund med henne. Tänkte att det är bäst att öva, för i sommar måste jag göra visa redovisningar och delta i seminarier på det sättet i mina sommarkurser. Det kan bli spännande! Gäller bara att tänka på hur man ser ut, haha, och framförallt att jag inte ser ut som jag gör just nu..! Lite skumt känns det dock att sitta och visa upp sig sådär; eftersom bara övre delen av kroppen syns när man sitter ner kan ju fantasin spela fritt om hur nederdelen ser ut. Tänk om den man pratar med sitter i bara underkläderna - eller i allra värsta fall helt naken nertill? Höhö. Nej fy, vilka tankar som far genom huvudet på mig nu, hehe. 
 
 
Jag är alltså hemma idag pga sjukdom. Även min handledare är sjuk och klassen har skogsdag + valborgsfirande i skolan idag, så det är en "bra" dag att vara hemma på. Känns lite surt att jag missar en dag men huvudsaken är att jag är fit for fight på torsdag då jag ska ha idrott med barnen samt göra min lektion som ska filmas. Intressant! 
 
Det är ju inte så att jag är sysslolös bara för att jag är hemma. Icke då. Jag passar på att beta av lite vfu-uppgifter som ska färdigställas till nästa vecka men också att förbereda min idrottslektion. Den kräver en hel del av mig så det gäller att inte ligga på latsidan. Dessutom ska jag tvätta sängkläder, baka en kladdkaka till kvällen och försöka röja lite här hemma i fall vi får nattgäster (de har inte bestämt sig än). Mja. Vila upp sig och bli frisk kan man ju göra en annan dag. 
 
Trevlig valborgsmässoafton! (Ska ni hitta på nåt roligt ikväll för att fira våren, kanske?)