Ur led är tiden.

 
 
Detta är en liten del av vad som tar upp min tid nu och lär göra ett tag till framöver. Teknik/Klockan. Vi har nu haft årets sista föreläsning (kursens sista, faktiskt), sista seminarium och sista gruppträff och rivstartar nästa år - terminens sista veckor och årets första - med två inlämningsarbeten och tre redovisningar. Tjohej! Eller nåt.
 
Och var är egentligen snön..?! Det blir ingen riktig jul utan snö! Ungarna är förtvivlade - varför kom det snö förut när det ändå försvann nästan direkt?! Jag är åtminstone tacksam över att vi hann leka och åka lite pulka innan snön regnade bort. Åkte här hemma på tomten faktiskt, nerför slänten. Gick oväntat bra och roligt hade vi!
 
Nåja. Jul blir det ändå och den är snart här - bara 6 dagar kvar nu. Galet! Jag har snart avverkat 5 terminer (av 8) i skolan och ja. Det är galet. Snart påbörjas det första examensarbetet. Exakt vad är inte bestämt än men det blir om/kring matematik i alla fall. Ser fram emot det, det ska bli intressant och förhoppningsvis lär jag mig något också, haha. Det ska skrivas i par. Stackars den saten som hamnar med mig, den kommer inte få det lätt!