Eddie 6 årNu har den här älskade ungen varit sex år i en hel dag och han slutar liksom inte att växa..! 

6 år alltså. Han kan skriva och läsa hjälpligt; han tar det lugnt och förstår vad han läser och han ljudar sig genom stavning. 

Skulle gissa att han är drygt 125 cm lång nu och har 34-35 i skostorlek. Han tycker just nu om att sjunga (inte officiellt men han sjunger jämt ), att pärla, spela "hockey" (bandy) och bygga lego. Han är ingen riktig sportkille direkt utan mer av en pysslare; en konstruktör kan vi säga. Nyfiken på hur saker fungerar och varför och suger upp fakta som en svamp. 

Favoritprogram på tv just nu är Labyrint med Daidalos, som ses på med skräckblandad förtjusning. Han gillar också Wild Kids och Lilla Aktuellt. Han är väldigt intresserad av vad som händer i världen och tycker inte om orättvisor (vem gör det?). 

Han är onekligen en frisk fläkt här hemma och vi brukar ha väldigt givande konversationer. Det har blivit mycket glesare mellan de där okontrollerade vredesutbrotten vi såg så ofta förr, tack och lov. Han pratar mycket och ofta och har alltid något att berätta. Han har koll, helt enkelt. 

Nu sover han dock gott i sin säng efter att ha utsett pärlorna och legofångtransporten till dagens bästa presenter. Allt annat kom på delad andraplats!