En liten vindpust i rätt riktning.

Nu har jag bokat hotell till vår lilla utflykt som R o jag ska göra i december. Vi har nämligen "hängt ihop" i fem hela år snart o tänkte försöka stjäla till oss lite egentid genom att göra något roligt ihop. Utan barn, alltså. Eddie ska vara hos mina föräldrar medan vi ska till Göteborg! Äntligen..!

Har febrilt letat efter bra hotell i veckor men inte hittat något riktigt bra. Nu fick jag ett tips av min kära mor o det föll mig direkt i smaken. Det är inte centralt som vi var ute efter från början, men däremot tillräckligt långt bort från centrum för att jag ska slippa känna dåligt samvete över att det kommer bli jobbigt att promenera mkt som gravid. Jag kan åka buss med gott samvete, liksom. Vi kommer att ta bilen dit, men ställa den vid hotellet o därefter utnyttja kollektivtrafiken.

Åh, så häftigt! Precis vad jag behöver..! Jag hoppas att R ser det som något välbehövligt också, o inte bara utgiftsdrivande..

Det bästa är att boendet blev billigare än vi räknat med, o därmed ger oss lite mer möjligheter väl på plats i den stora, härliga staden i väst. Tjoho!Har förresten fått ihop fyra gäster (inkl mig) till Me&I nu. Känns som jag glömt att fråga några säkra kort, men kan inte komma på vem/vilka det skulle vara, hm. Om folk bara kunde ställa upp lite mer för mig, haha.
#1 - - Johanna:

Det gör ni rätt i!! Man måste unna sig då & då! :)

#2 - - Jooohan:

Jag ska bara skaffa mig ett dagis eller två så ska nog jag också handla av dig... ;-)Man kanske ska börja med att skaffa sig en brud?

#3 - - Agneta:

Christina och jag kommer:)