Lyxig blåbärspaj



Delar med mig av mitt favoritrecept på blåbärspaj från Jan Hedhs bok "efterrätter, tårtor och godsaker". 

Här är pajdegsreceptet; 


Det gick inte så bra med gallret idag, Teo skulle hjälpa och knådade degen lite för länge. Den smälte, kan vi säga. Jag använder mig av en megauppfinning från Tupperware, en "kavel" som gör rutnät. Jättesmidigt och i vanliga fall brukar det se rätt proffsigt ut, haha. 

Detta blir alltså kvällens efterrätt, Valborgsmässoafton till ära. Vad ska ni hitta på ikväll? 


#1 - - Agneta:

Och god var den också, och det var verkligen maten också. Tack, tack för en trevlig afton <3

#2 - - Elin:

Svar: Mjo. Det kanske är som du skriver..att jag får ta det lite som det kommer. Man vet ju aldrig vad som händer. Usch. Jag set inte fram emot att föda barn;)