Kinder Shoko-Bons

 
Som så många andra är jag en buzzador vilket innebär att jag får testa olika roliga saker mot att jag berättar om det för andra; att buzza. Jag tjänar alltså inga pengar på det, bara nöjet att ibland få testa nya produkter som ännu inte kommit ut på marknaden eller som är precis nya och därför behöver lite reklam. Det är enkelt att bli medlem (säg till så mailar jag en länk). Sen är det bara att vänta på att erbjudande om någon rolig kampanj ska dyka upp!
 
Jag har nu fått den stora äran att buzza Kinder Shoko-Bons som enligt buzzfoldern är "mjuk, älskvärd och med ett hjärta av krisp". Låter som något för mig va?

Det är alltså som små praliner - styckförpackade för att inte kladda så mycket - med den klassiska kinderägg-smaken och en fyllning av bl a hasselnötter (för allergiker: Kinder Shoko-Bons innehåller även mjölk och soja). De finns ute i de "vanliga" affärerna och kostar runt en tjuga per påse (125 g).
 
Mm, dessa ser jag fram emot att få buzza. Kan inte vara svårt att buzza bort något som verkligen passar hela familjen och som är optimalt att ha med sig i picknickväskan (eller jackfickan när man är på språng på egen hand, hihi) tack vare omslagspappret; oavsett hur varmt det är!
 
 
Ni kan se fram emot en mer utförlig recension lite längre fram!