11 september 2016

Jag känner mig som en riktig svikare som inte håller er uppdaterade om mitt nya liv, men bloggen är något nedprioriterad just nu. Jag har så mycket annat jag måste få att funka först, mycket att vänja mig vid.
 
Det här med att få lön in på kontot istället för studiemedel kommer jag definitivt att kunna vänja mig vid. Det är en sån där trevlig omställning som jag gärna gör. Då har jag hittills bara fått en lön och den var inte ens full eftersom jag inte jobbade en hel månad (började först den 9:de).

Att gå till jobbet varje dag och känna g l ä d j e kan jag också vänja mig vid. Att känna att jag valt rätt. Att hur jobbigt det än kan vara vissa pass, hur tjatig jag än är och hur utmattad jag än är när jag kommer hem så känner jag ändå att det är rätt. Att det är ett yrke jag (förhoppningsvis) kommer att bli bra på så småningom.
 
Mm. Det var lite om mitt jobb. Nu lite mer om mig:
 
Jag fyller ju år om drygt en månad och har lite problem med vad jag ska önska mig, men jag ska se om jag kan få ihop något. 
 
  • Åhléns i Göteborg har de en "personal shopper" man kan få "låna" en liten stund. Det kräver dock en hel del cash för att det ska ge något..
  • Så, en helg i Göteborg vore rätt nice. Tåg, hotell och kanske något roligt event att gå till på lördagkvällen vore trevligt! Rob och jag skulle behöva lite kvalitetstid (att vi bara ser varandra på helgerna är något jag inte vant mig vid än).
  • Kortare resor överlag är något jag inte säger nej till. Jag behöver ha något att se fram emot. Kanske resecheckar från Ving så vi kan åka nånstans hela familjen nästa år?
  • Mc-kort och motorcykel (nej, jag har inte gett upp den drömmen än)
 
Hade ingen ny bild på datorn så det får bli en oldie but goldie. Jag gillar den här bilden. Jag gillar lugnet.