Isch o blä

Nu gnäller jag bara, men fan vad less jag är på allt! Det är inget kul längre, o var är alla vänner jag behöver för att inte gå under?

Tänka, tänka, tänka

Att se Knutters live i Kisaparken är en upplevelse få förunnat. Fler borde vallfärda för att se dom, det är värt inträdet x 5 bara att uppleva stämningen. Bandet är på topp, Kenneth är på topp o publiken har laddat rejält med Knutterstema på förfesten o lagom mkt alkohol. Det är underbart, med andra ord! En annan som knappt höjer rösten annars står o skriker tills halsen värker, det hoppas o skuttas o klappas o diggas o bara trivs'. Underbart!

Haft ett mkt angenämt veckoslut, där tid har tillbringats med våra respektive familjer. I torsdags åkte vi halvvägs till Göteborg (Gränna alltså) o övernattade där, för att tidigt på fredagsmorgon bege oss mot den stora staden i väst. (Ja, efter en gratis frukost på Vätterledens motell. Vi vågade inget annat än att göra som hon sa..) Många timmars shopping, konstaterande att Cheap Monday är jävligt små i storlekarna, vilja att göra av med pengar på sånt man "kan behöva" o god mat senare åkte vi hem, landade i Kisa vid 21-tiden. Lördag, vakna tidigt utan tidsbegrepp eftersom det är becksvart dygnet runt i "bunkern", o sedan åka Volvo till Hultsfred. Lekte med barnen, gick på marknad o köpte två fina tröjor på Outleten. Hämta lillebror i Kisa, till Johan o Kajsa o dricka öl o äta tacos (kiitos för en mkt, mkt trevlig kväll!) o sedan vidare till Jocke på förfest. Det var en nice helg, faktiskt.

Nu kom vi precis hem, skjutsade hem Nicklas o passade på o äta lite äppelpaj där. Det var mumsigt! Sitter i soffan o lyssnar på Lacuna Coil vilket är genomförbart eftersom jag köpte en adapter till "precious iPod" o regnet öser ner utanför. SOm vanligt.

Allt o inget

Det händer så mkt i mitt huvud just nu. Förstår inte hur alla tankar o funderingar o annat elände får plats, men de tycks samsas rätt bra. Om några veckor vet vi hur det blir, o det mesta ordnar sig förhoppningsvis.

Känns som man är förtjänt av lite flyt för en gångs skull - har mötts av för mkt motgångar på kort tid. Vill bara att allt ska fungera!


Annars har jag fått den där jackan jag så gärna ville ha, jag har storhandlat på apoteket o ska försöka bli av med det onda i foten, o.. ja. Det är ensamt utan Robbie på dagarna.