Kvällspromenad och graviditetIdag är sambon och jag barnlediga då ungarna är hos moster i Örebro ett par dagar. Därför passade vi på att återuppta kvällspromenaden som vi ofta ägnade oss åt innan vi fick barn, när vi fortfarande bodde i lägenhet i stan. Det är så rogivande att promenera på kvällen! 

Mitt pregnanta tillstånd gör dock att höfterna strejkar lite snabbare än annars, men det går om jag tar det lugnt. Väldigt fint här i byn, särskilt vid vattnet, men det är väldigt backigt. Allra värst är att gå hem eftersom vi bor högst upp på "berget"... 

Annars mår jag bra förresten, illamåendet förekommer mer sällan (tack och lov) och jag fungerar nästan som en "normal" människa igen. Ja, förutom höfterna vid långa promenader alltså. Jag ser inte särskilt gravid ut, mest lönnfet, haha. Men snart borde det väl synas ordentligt, tycker jag (går in i v. 16 imorgon). Minns inte riktigt när det började synas med de andra två..? Jag är ipchförsig större nu redan från start än jag var med Eddie, men.. ja. Äsch, jag mår som sagt bra, då spelar det väl ingen roll att jag väger alldeles för mycket..? 

Försmak på sommaren?Den här utsikten har jag just nu från min filt på gräsmattan. Inte så tokigt faktiskt! 

Njuter ni också av värmen? 

Bebisfunderingar.

Det är ju onekligen mycket tankar såhär i graviditeten, men kanske mest oro inför allt som behöver ordnas. Vi gjorde oss av med vagn, säng och lite annat efter Teo då det var ärvt så många gånger att det inte återstod särskilt mycket av det. Nu har vi alltså inget förutom kläder..

Kläder ja. Trots att det är det vi har mest av, är det också det enda jag faktiskt sneglat lite åt. Fick dessa superfina byxor av treans mormor häromdagen; 


Jag älskar dem! De är så mjuka och härliga och jag älskar det där mönstret..!  Har lite funderingar på Elodie Details-filten med "slarviga" harlekinrutor, men kan inte riktigt bestämma mig. Teo har ju en Me&I-filt som han fortfarande bär med sig ibland, och jag vill att det ska bli samma grej den här gången. Robert blir tokig på min filthysteri, haha. I can't blame him egentligen, men ändå.

Vad har ni köpt mest av till era barn? Jag vill gärna tro att vi alla har våra små egenheter, haha.