Oh nej, vad har jag gjort?!

image8


Klippte mig igår. Känns jäkligt ovant med lugg, men det växer väl ut igen. Rätt nöjd med färgen, även om jag kommit på att jag kanske ville ha lite ljusare egentligen. Men men. Det bleks väl av solen. :)


Har fått mkt gjort nu på morgonen o jag hoppas att dagen fortsätter så. Ser ut att bli fint väder också. Kanske hänga-ut-tvätten-för-att-torka-väder, rentav.
Annars händer det inte så mkt. Rätt lugnt nu. Bara plugget som är hektiskt..

Nej.

Nej, nej, nej. Nej nej, nej nej nej.Ja. Så illa är det.

o se för helvete till o bli klara med lägenheten däruppe - står inte ut med allt oväsen o lååånga mobilsamtal med hög röst på balkongen. Jag skiter fullständigt i om någon kört vilse eller att du ska köpa kattmat på vägen hem. Stick o brinn.

Idiotrepubliken.

Ja, där lever jag, fast liksom lite tvärtom. Idioten är jag, o Idiotrepubliken är min egen värld där alla andra är smartare än jag. :) (Har ni sett filmen? Jobbigt att vara den smartaste fast IQ'n inte är särskilt hög..)


Har engelskaprov idag. Hörprov m uppsats. Övade hela gårdagen genom att titta på otextade Gilmore Girls-avsnitt, o är det meningen att man ska gråta hela tiden?! :) Jag är vanligtvis inte den som gråter till film/serier, men det gick bara inte att låta bli. Så sorgligt ju, eller när Zach friade till Lane (ja, jag vet att jag är efter, men hade inte kanal 5 när sjätte säsongen visades på tv) kom glädjetårarna.. :) Varje gång Logan o Rory bråkar lite så gråter jag, f ast jag  vet att dom kommer fortsätta vara tillsammans eftersom säsong 7 visas nu. (Varför har dom bytt sändningstid? Idioter.)


Ska nog gå o räkna matte nu.