Glad sjukling.Såhär glad kan en Eddie vara i sina nya födelsedagsmyskläder, fastän han är förkyld, hostar som en tok och har haft feber i natt. Hemma från dagis idag, med andra ord. Han vill titta på "Cowboy-filmen" (Toy Story) och INGET ANNAT så det är väl bäst att se till att han får göra det, haha.

3årstårta.

Jag har haft fullt upp med att planera och tänka ut hur jag skulle göra tårtorna i fredags att jag inte har haft en tanke på att även Eddie ska ha tårta.. Jag skäms men så illa var det faktiskt. I går kväll efter mc-mässan åkte vi och köpte tårtbotten, grädde och Ekströms jordgubbsmousse och i morse lade jag ihop en tårta till prinsen. Eftersom jag inte planerat fyllning hade jag inte heller planerat dekoration så jag fick hitta på något av den marsipan jag hade hemma.Det blev en liten blomätande kossa. Jag hade inte riktigt möjligheten att lägga ner obegränsat med energi på denna tårta eftersom vi väntade gäster, därför blev det bara en kossa och inte hela grejen jag hade tänkt mig. Nåja, jag tror att Eddie blev nöjd och det är huvudsaken! Hade jag haft mer tid hade jag gjort lite text också, men eftersom jag bara har de där utstansarna jag köpte sist som inte riktigt motsvarade mina förväntningar hade jag inte tid att fixa några bokstäver..

Den innehåller färdigköpta chokladbottnar, Ekströms jordgubbsmousse med yoghurt, jordgubbssylt, vaniljkräm, glasscreme, spacklad med vispgrädde och täckt med marsipan.

Dock är det dags för en ordentlig rensning och städning bland mina tårttillverkargrejer för jag kan inte hitta marsipanverktyg nr 11, den är puts väck. Jobbigt, för jag saknade den idag.


Eddie sa för övrigt idag att "det var hans bästa dag idag" - det känns bra! Han har fått så mycket fina och bra presenter från alla håll, det uppskattas! Han fick bl a Toy Story-filmen, den första, vilken jag tror att han kommer gilla för det gör jag, hihi.

Eddie 3 årI dag är det tre år sedan min äldsta prins föddes. Tänk att man berikats med förmågan att älska någon såhär - och kärleken till ett barn måste vara det finaste och starkaste som finns..!