Gott nytt år!

Nu fixar jag och trixar med middagen här, jag hoppas verkligen att Robert kommer att må bättre så han åtminstone kan sitta med vid bordet för det känns riktigt trist att behöva äta trerätters på egen hand..

Nåja. Det blir quesadillas till förrätt, dock har jag ännu inte bestämt mig för vad jag ska ha i dem. Det blir filodegsrullar till varmrätt, med ugnsrostade grönsaker om jag orkar göra det, annars blir det bara sallad. Passionsfruktskaka till efterrätt iaf. Jag hoppas det kommer smaka bra, jag återkommer med recension, hehe.


Om det inte blir förrän i morgon - ha en trevlig kväll och måtte nästa år bli mycket bättre än slutet på detta varit..!

GOTT NYTT ÅR!

What a night!

Inget mer kräks än så länge men en sömnlös son har hållt oss vakna. Han slumrar, vaknar till och nästintill skriker efter vatten, får vatten, slumrar till, skriker efter mer vatten.. Så har det hållt på sen igår kväll. Gääsp. Han är glödhet men fryser, säger han, så troligtvis har han feber. Robert mår inte heller bra säger han så jag får nog skåla in det nya året på egen hand i kväll/natt.

Härligt! Det börjar kännas som att det inte är meningen att vi ska få göra något roligt. Först jag som var sjuk dagen före julafton, sen Kretaresan som blev inställd (som nu förvisso är ombokad men det är inte samma sak när det inte blir Grekland) och nu det här. Suck. Hoppas på att nästa år blir mycket "friskare", men det är väl knappast troligt med två småbarn i huset. Det är nog bara att vänja sig och göra det bästa av situationen!

Märkligt nog känner jag mig inte jättetrött just nu men jag känner mig själv rätt bra och vet att tröttheten kommer slå till med besked lite senare idag istället. Just nu är jag i stort behov av en dusch och när de två stora killarna (Robert och Eddie) har vaknat ska jag tvätta om kläderna som blev nerkräkta igår, det blev inte riktigt rent igår.

Det blir aldrig som man tänkt sig.

Årets roligaste och mest oväntade julklapp i år känns rätt klockren nu ikväll.Allt har varit frid och fröjd hela dagen, jag har varit och kompletteringshandlat lite till nyår och båda barnen har varit med mig. Förvisso lite snoriga men inte mer än så. Mellanlandade hos mamma innan vi åkte vidare för att plocka med Robert hem. Halvvägs till stan fick jag uppleva en premiär, en otrevlig sådan. Eddie kaskadkräktes i bilen..!

Det var bara att hitta nånstans att stanna, riva fram något att torka med (ett paket våtservetter..) och en påse att slänga skräp/nedspydda kläder i. Hm. Härligt! Det tog ungefär 10 min att få så pass rent att han kunde sitta där återstoden av resan också, iklädd endast långkalsonger och min fleecetröja. Nice! Han har kräkts några gånger till under kvällen men mot slutet var det mest vatten och galla. Åh, min lilla prins..!

Det innebär alltså att våra nyårsplaner grusas och det blir en nyårsafton på tu man hand för mig och min älskade. Det passar egentligen rätt bra eftersom vi har vår årsdag då (sex år har vi klarat av med varandra, och jag hoppas på oändligt många fler!) men det är inget vi brukar fira nåt särskilt.

Nåja, nytt år blir det oavsett hur vi firar det och vi bestämde oss för att ta maten på måndag istället då pappa fyller år! (Bara vi är friska tills dess..)