Livet på landet.

Photo0160.jpg 


Äntligen ska vi bli lantisar! Hyreshus, förvisso, men ack så trevligt! Var o skrev kontrakt nu idag, hemma hos de blivande hyresvärdarna. Det var trevligt, satt o drack kaffe o fikade o pratade om allt möjligt.. :) Blir nog bra med den relationen till dem, det brukar underlätta..

Jag får mitt stora kök, mina rabarber, röda och svarta vinbär, äppelträd o hallon. Robert får sitt dubbelgarage o 'verkstad'. Vi ska vara med o fixa i ordning lite; välja tapeter o göra det som vi vill ha det. Det är 110 kvm stort, med 4 r.o.k (+ ett som inte är inrett på övervåningen).

Mysigt är det

att svenska motorcyklister hälsar på varandra ute på vägarna, som vore vi en enda stor familj. Det måste vara enda gångerna okända människor kommer fram för att prata.. Både på campingar o parkeringsplatser. ;) O så är det förstås en fördel om objektet i rampljuset vill starta vid varje tillfälle, annars är det lätt att göra sig till åtlöje. Att se två vuxna karlar i full skinnställsmundering springa igång ett stort, klumpigt tvåhjuligt fordon kan lätt se lite missvisande ut. ;)

Bra semester överlag. Övernattade i Högsby, utanför Ronneby o så Karlskrona. De två första nätterna i tält, den tredje i en kristen stuga, haha. Många dåliga skämt o mycket intern humor. Som 'Våfflan' tex, hihi. :P

God mat hela helgen, tack för det! :) Vädret var väl sådär, det var jätteskönt i fredags, men i lördags morse kom regnet.. Vi åkte ju inte så långt då, bara mellan Ronneby o Karlskrona, så det gick rätt bra ändå. Kall o frusen var man iallafall!

Mm. O så flytt om tre månader. Äntligen!


Dagens slutsats: att åka motorcykel är en perfekt isbrytare vid konversationer med främmande människor, men var inte för snäll såvida du inte vill stå hela dagen o prata med dom. I värsta fall kan deras fruar rädda din situation. :P

Solen skiner, himlen är blå..

.. det är skönt att leva då, högt i topp går allas humör, o det är det som susen gör.

Jomenvisst, serru.

Tänkte skriva ner en liten berättelse här, som Lizen skrev till mig i helgen. Hon fick dock lite hjälp av sin vänlige o hjälpsamme morbror på slutet;

"Gumman och katten"

Det var en gång en liten gumma som hade en liten svart som hette Missan. Dom bodde i ett hus som hade tak av hö och dörr av sten. En gång skulle gumman hämta vatten vid kvarnen då fick hon gå över en bro. När hon skulle gå ut glömde hon att stänga dörren så hennes katt hade smitit. När hon kom tillbaks var hennes katt borta hon ropa "MISSAN! Hallå var är du?" Lite senare blev det mörkt så hennes katt kom hem å var sååå hungrig och drack upp ett helt mjölkpaket. Gumman blev sååå glad när hennes katt kom hem. Hon blev så glad så hon lyssna på Markoolio (värsta plattan) hela natten å katten blev så arg så den smet igen. Sensmoralen är att man aldrig ska lyssna på den skivan igen så lärde gumman sig det.

SLUT."


Hihi, visst är den bra? ;) Som att en 8åring vet vad 'sensmoral' är.. :P
Nu vill inte jag bo i stan längre. Måste härifrån. Så fort som möjligt, helst.


340. 193. 928. 40