En vädjan till alla därute.

Ge mig bidrag så jag kan köpa adventsljusstakar till alla fönster..! :) Blev inte alls fint med adventsstjärnan i köksfönstret så jag måste ha en ljusstake dit också. O till sovrummet. O till vardagsrummet, fast det duger med stjärnan där så länge.

Ska ju iväg till Marks kommun imorrn för o se om mamma o Sanna hittar några gardiner. Insåg nu att jag inte har några pengar; alltså blir det inget till mig. :( Men men. Får väl se det som ett tillfälle att komma ut o andas lite frisk luft, sitta i bil en hel dag (vilket jag snart får ont av..) o försöka ha så trevligt som möjligt. Hoppas på bra väglag o att jag slipper köra.... ja, jag tände faktiskt en av ljusstakarna. Den i kontoret. I köket finns det inget eluttag än. (Så är det att bo med en elektriker - det stämmer faktiskt det som pappa o andra hantverkare säger; det är aldrig lika mörkt nånstans som hemma hos en elektriker.)

f-penning

Ja, man kan ju bli deprimerad för mindre, förresten. Jag vet att jag är  värdelös som inte jobbat under det här året, men ska jag behöva straffas så hårt för det? :( Det kommer bli fattig att gå hemma o vara mammaledig, jag som trodde att det skulle bli lite bättre iaf.. Det hänger verkligen på Robbie, i vår också. Det känns skittrist att jag aldrig kommer ha några egna pengar, men jag får som sagt skylla mig själv. :(


Bläää.


Däremot har jag klippt mig idag, så jag är fin i håret åtminstone.

På tjocken i v.32

Var hos Karin, barnmorskan, idag. Det såg bra ut, tror jag, men bara för att jag svullnar så mkt ibland ska jag dit om två veckor igen istället för tre så hon kan kolla blodtrycket. Järnvärdet var nästintill oförändrat, måste verkligen se till o sköta mina järntabletter ordentligt nu! Annars vet jag inte vad jag som händer. ;)

Berättade att jag har ont i benet ibland, o att jag får så ont i bäckenet. Hon bokade en tid hos sjukgymnasten på Vrinnevi, så jag ska dit o prata med henne (om jag hittar dit). Om hon samtycker kan jag få vara med på vattengymnastiken för gravida, det skulle verkligen vara underbart! Det ska hjälpa rätt bra säger dom som provat, så man får väl hoppas. Såå värt att betala för..! Jag hoppas att jag får plats där, annars skulle jag ringa Karin så ser hon till att jag får vara med den "vanliga" gruppen istället.

En stor nackdel med det mötet med sjukgymnasten är att jag inte kan vara på Tårtverkstan. :( Tiden på onsdag var enda tiden som fanns, o jag måste gå dit så fort som möjligt om det ska hinna göra någon nytta.. Känns jättedumt, vet inte hur jag ska kunna säga till Katarina. :( Hon behövde ju verkligen hjälp den dagen! Så typiskt att allt sker på samma gång jämt.. :( Men men, min hälsa får väl gå i första hand (även om jag inte brukar tänka så).

Jaja. Sf-måttet hade inte ändrats så markant som jag trodde, det var på 31 cm. Det har alltså bara ökat ca 1 cm på tre veckor..! Men, Karin sa att det berodde på att bebisen hade sjunkit ner en bit i livmodern, så jag behövde inte vara orolig för att den inte växer som den ska. :) Fick väga mig också.. Nu kommer jag göra det varje gång, för att se så jag inte svullnar upp massor sen. Måste säga att jag blev positivt överraskad..! Hade inte gått upp så fasligt mkt sen jag vägde mig sist för cirka 3 veckor sen, så jag ligger på +14 kg nu. 6-10 veckor återstår innan allt är färdigt. *nervös*