SpooookyStannade kvar en stund extra efter föreläsningen idag. Vägen mot bussen hade blivit lite läskig när jag kom ut från skolbyggnaden, trots att det är precis vid Campus. 

Efter att ha varit här sen åtta i morse börjar jag nu bli lite seg i huvudet. Men, det var ändå rätt skönt att kunna stanna och läsa lite, det finns det ju inte ro till hemma. Skönt också att inte ha några tider att passa, utan att jag kunde sitta kvar tills jag helt enkelt inte orkade mer. Nu står jag och väntar på bussen, det börjar bli kyligt faktiskt. 

Mm. Hoppas ni har haft en fin onsdag! 

Leos lekland-premiär

Då det ändå är höstlov för ungarna och jag inte är schemalagd i skolan idag, passar vi på att låta ungarna leka av sig lite. Vi var här när de öppnade, tack och lov, för nu är det inget vidare. Mycket folk, hög ljudvolym och man får skrika för att göra sig hörd. Ungarna har roligt dock och det är väl det viktigaste. Helt slut är de iallafall! Även jag har klättrat, rutschat och lekt men nu mår jag så illa av ljudet och allt folk att jag inte förmår mer. Tre timmar räcker för mig, kan jag säga. 

Nu äre på oiktigt döh.Skickar en snabb statusrapport från universitetet. Jag är tillbaka på riktigt nu! Kursintroduktion i nya kursen "Skolutveckling och utvärdering" idag och nu går jag igenom litteraturen. Det är mycket att läsa vilket rimmar illa med skollov för ungarna och en föräldraledig karl.. Inte så mycket studiero hemma, med andra ord. Jag saknar ett eget krypin där jag kan stänga in mig och bara ägna mig åt läsandet, så därför sitter jag nu kvar i skolan istället. Det är lite ensamt men det får gå.

Kläder: För dagen klädd i ny, födelsedagspresentströja och en blus som jag började dagen med att sy lite i. (Den hade nämligen en urringning som inte var av denna värld, så det har jag åtgärdat nu.) 
Frisyr: odefinierbar, i stort behov av åtgärd. (Snart!) 
Matlåda: panerad lövbiff med citron och en gratängliknande potatis-zucchini-tomat-purjolök-grej-fast-utan-klegg till lunch. Gott, precis som det var igår. Vill ni se? 


Haha. Nu kallar Skolverket på mig igen. Ha en härlig måndag!