Spånar lite

Vi har lite funderingar på att göra vår entré till huset lite trevligare och mer inbjudande. Vi har några idéer men bad ändå pappa att skissa fram ett förslag. Vad tror ni? I dag har vi alltså bara en stentrappa framför dörren, inget mer.

Madagaskar 3

Äventyret efter McDonald's blev bio för storebror! (Lillebror var hos födelsedagsbarnet och lekte under tiden.)

Vi såg alltså Madagaskar 3 efter Eddies önskemål. Den var rolig bitvis men emellanåt blev den lite seg, nästintill händelselös, och då tröttnade Eddie lite. Han sa vid ett par tillfällen att han inte tyckte om filmen och att han ville gå, men så fort han sagt det hände det något roligt och han var fast igen.

Slutet var sådär Madagaskar-aktigt så de scenerna gjorde nog hela filmen för Eddie; då sa han att filmen var "galet bra".

Jag är benägen att hålla med Eddie lite samtidigt som jag som vuxen ser andra kvalitéer i filmen; dialogen var t ex underbar ibland, på ett "vuxenspråk".

Kan ju nämna att av 79 platser i salongen var 78 upptagna, varav säkert bara 10-15 st av barn under 12 år. En film som helt enkelt lockade till sig en nåot äldre publik..!

Familjemyslördag

Spelar lite sugrörstrummor medan vi väntar på Donken-lunchen. Senare väntar andra äventyr som avslutas med fyraårskalas!