Sista inlägget.

På obestämd framtid.

Så trött på människor just nu. Killen som ska ha lägenheten efter oss skulle ha varit här o hämtat nycklarna vid kl 19, men kom han? Nej. Han trodde att vi kunde ses vid 12 imorgon istället, men det kan inte vi. Nope, för då är vi i Lkpg. Idiot. Jaja, är han inte mer angelägen än så om att komma in i lägenheten kan han ju lika gärna ta det med hyresvärden..

Huset är jättefint nu, blev verkligen bra med den gröna färgen i köket. (Tycker jag.) Mysigt med trägolv. Synd att alla våra fula möbler om möjligt blev ännu fulare bland allt det fina..

Nej, nu längtar jag verkligen efter lite lugn o ro. Ska bli skönt att landa på ett ställe o slippa fara runt såhär mkt..


.. o imorgon ska jag premiäråka 439:an. :P

Ett långsamt farväl.

Nu flyttas det. Det packas, trängs, kivas o flyttas. Jag har tagit en välförtjänt paus i yran o stannade hemma för att få lite gjort. (Det har jag fått också, skulle inte sitta här annars.) Nån måste göra nåt, o vem ska det bli om inte jag..?!

Usch, ser inget slut på alla prylar. Dom gör inte riktigt som jag skulle göra, men men. Huvudsaken är väl att det blir tomt härinne så vi kan städa. Vi sover här i natt, för B o A visste inte hur länge dom skulle behöva vara därute i kväll. Inte för att det skulle spela nån roll, men..

Jaja. Imorrn får vi se hur det går. Jag är inte särskilt nervös; huvudsaken är väl att jag är ärlig o säger precis som det är. Hon vet om min situation med bullen i ugnen o berättat om mina knappa erfarenheter, men det lät inte som nåt problem. Som sagt, vi får se hur det går.

Från o med i morgon är jag borta från internet, men vet inte hur länge. Kommer sakna bloggandet.. :)

Dagens..

rätt - kycklinggryta med basilika o tomat, kokt potatis

radiokanal - Radio Guld, Sundsvall

siffror - 444.88.1033.2

utmaning - hinner jag städa allt som ska städas?