Uppdatering?

Det händer inte så mycket hos oss just nu o det gör att jag inte heller har så mycket att skriva om. Jag tänker knappt på något överhuvudtaget utan bara är.

Skittråkigt, med andra ord.

Ikväll har vi åtminstone varit iväg på lite 76 o 80-års kalas o det var trevligt. I morgon blir det någon annan form av festlighet som jag inte är ansvarig för alls utan mer står som besökare.

Nu väntar sängen. God natt.

En speciell tomhet.

I morgon blir vår lille vilde 18 månader. Det innebär alltså att han funnits hos oss i ett o ett halvt år nu, o det är inte klokt..!

Inte nog med att han lär sig fler o fler ord, växer ur kläder i rasande fart just nu eller att han förstår så mycket mer än vi tror ibland, nej, han har även blivit så stor att han i morgon ska på sista besöket hos BVC på väldigt, väldigt länge!

Jag har alltid tyckt om de där bvc-besöken. När Eddie var nyfödd o vi åkte dit ungefär varannan vecka var det något för mig att se fram emot. Jag skulle få åka hemifrån o träffa folk - helt otroligt! Det är inga långa besök man gör där när barnen är så små, utan det är bara att ta av kläderna, väga, ta på blöjan, mäta längd o huvudomfång, på med kläderna, fylla i det lilla häftet o så färdigt. Kanske tog en kvart, allt som allt. Prata lite ska ju hinnas med också, förstås. Några gånger har det varit läkarbesök och vaccinering också o då har det tagit lite längre tid.

Vad händer nu då..? Han ska få spruta i morgon, mot mässling, påssjuka o röda hund o sen om någon månad ska han på läkarbesök, sen är han färdig med de där småbarnsbesöken. Nästa gång kommer han vara stor o förmodligen kunna prata ordentligt. De besöken kommer troligen bli stressiga för att hinna klämmas in mellan dagis o arbete. Inte alls samma sak!

Ja, kort sagt - det kommer bli tomt utan att ha det där att se fram emot. Men, det är bara att inse - liten har blivit stor!

Jag har spenderarbyxorna på mig idag.

Jajemen, idag har det shoppats! Blev ny grill, partytält o skottkärra till lillprinsen, bl a. Även lite mat o såna tråksaker förstås, för det är tyvärr ett nödvändigt ont att äta lite då o då.

Tornby it was, alltså, o det känns i benen att vi gått mellan alla de stora affärerna. Blev en snabbvisit på Ikanohuset bara, o då passade Eddie på att hälsa på fiskarna.När vi var i stan i fredags införskaffades en ratt o ringklocka till sulkyn, en liten muta för att få vilden att sitta kvar i vagnen.. Den var uppskattad o ringklockan används flitigt. Jag störs inte av det ett dugg, men andra kanske gör det när det plingar jämt o ständigt..?Ha, vilket sammanträffande; bilden ovan är från i fredags, men av en ren slump har Eddie samma tröja på sig på bilderna ändå. Andra byxor idag, dock, hehe.

Idag fick lillvilden äntligen sin utlovade skottkärra av sin far, o den kom väl till pass medan vi hade annat att styra med i trädgården.Annat att styra med, var det ja. Robert kämpade som en gnu med att få bort den där "hänga mattor-stången" som var irriterande placerad på vår lilla gräsmatteyta. Det var lite besvärligare än vi tänkt från början, för det visade sig att den var ordentligt fastgjuten i marken;Skam den som ger sig! Nu väntar hemmagjorda hamburgare grillade på nya grillen. Tjo!