Banan, 4011; äpple röd 4182; gurka 4597

De där jäkla PLUnumren förföljer mig. Kan inte se en frukt/grönsak utan att i huvudet leta efter rätt nummer. Yrkesskada, tror jag.

Länge sen jag sov som bäst när klockan ringer. Kändes som den här natten var kort. Somnade som en gris runt halv tio (har ingen aning om när Robbie äntligen släppte WoW o kom o lade sig), vaknade till o tittade på klockan (fasar alltid för det, vill inte att den ska visa "dags att gå upp") o sen somnade jag om igen. Sov STENHÅRT när klockan väl ringde. Då hade jag hunnit drömma att jag glömt bort att jag skulle jobba, att Emil o Andreas lekte på sina släktingars gravar och kramade deras gravstenar samt att mamma kände Kikki Danielsson.

Idag är jag ruskigt trött, jag hoppas att dagen går fort så jag får komma hem o sova nån gång. Dagarna blir långa när man går upp vid fem. (Ännu längre som igår, när man gått upp fem o kommer hem halv sju.)
... men jag ska vara g lad att jag har ett jobb att gå till. (Fast det känns nästan bättre med ett hem att komma hem till.)

Sossekiosk.

Mm, tro det eller ej, men de kommande två veckorna är jag provanställd på Coop Forum. Hittills funkar det bra men med ömma fingertoppar, tidiga morgnar o annat sånt som jag är ovan vid. Är väl ändå en fördel att jag inte, när jag är där, tänker på att jag faktiskt tjänar pengar på det. Ser det mest som en bonus liksom, e ftersom jag ÄNTLIGEN får komma hemifrån..! Nu är det mer att "oh, vad skönt det ska bli o komma hem" o inte "usch, när ska jag komma hemifrån nästa gång egentligen?". Det är bra.

Jag hoppas att jag får vara kvar. Även om de inte kan erbjuda mig någon fast tjänst, så jobbar jag gärna lite extra titt som tätt. Är inte särskilt sugen på att bli tvingad o jobba julafton - speciellt inte med tanke på att jag har en underbar fjällenresa bokad över jul! (Det är en annan historia, men kanske bättre.)

Imorrn ska jag gå upp oanständigt tidigt o börja med ett par timmar i plocklaget, sen lite i kassan o sådär. Kassan är roligast, än så länge, för tiden går så fort där o det är inte riktigt lika jobbigt som o vara på golvet.. En bra erfarenhet också, för framtida jobbsökningar.

Nu har min underbara sambo lagat mat åt mig. :P Bon Appetit.

Äta kakan o ha den kvar

Ja, de slår mig nu, både en o tusen gånger, alla dessa tankar om vad jag vill göra. Jag trivs med mitt liv som det är - med Robbie, med boendet i stan, med nya bilen, med jobbet jag hoppas jag ska börja snart. MEN. Allt det där jag drömde om att göra har liksom bara försvunnit - tills nu. Nu plågas jag av det varje minut, varje sekund. Jag tänker på det jag kunde ha gjort - om det inte vore för allt det här jag nu har försett mig med...

JAG VILL åka till Spanien o vara borta minst 6 månader.

JAG VILL flytta till Töreboda (eller vart det nu var) o göra färdigt gymn.utbildningen.

JAG VILL resa, mkt o länge.

JAG VILL gärna bosätta mig utomlands, men

det går ju inte som det ser ut nu.

O inte är jag beredd att ge upp det jag har. Vad gör man då..?