Nu ska vi se! (eller inte.)

Åh, åkte ifrån mina glasögon i morse och nu när jag sitter på biblioteket och försöker plugga märks det än mer än i skolan. Otroligt jobbigt att läsa texter på datorn, svart text mot vit botten gör att det blir suddigt värre. Suck.

Nu mår jag illa också. Blä.

Två pojkar (och en smet?)

I dag kan man nästan säga att Eddie och Teodor har lekt med varandra:Häftigt att se, och ännu häftigare att försöka föreställa sig hur det kommer se ut om ett år eller två! Mina barn är verkligen det bästa som hänt mig, det är en oförklarlig känsla att betrakta sina två avkommor sådär lite på avstånd och se hur de utvecklas till självständiga individer. Tänk att det är MIN uppgift att se till att de blir bra vuxna!? (OJ; så skulle jag inte ha skrivit, nu blev jag skraj ju, haha.)

Nåväl, när storebror sover kan lillebror roa sig ganska bra på egen hand också (särskilt när mamma står och dummar sig bredvid):Glad värre såhär på kvällskvisten, i pyjamas och allt, hehe. Nu ska jag röja i köket och sen är det filmtajm innan jag slocknar, ska upp tidigt för att åka till skolan i morgon. God natt!

Öh?

Har ungefär en miljon skoluppgifter att göra men som jag mår just nu kan jag inte fokusera på nånting. Kanske bättre att slänga sig i soffan med böckerna och ha Grease på i bakgrunden i stället? Behöver en feelgood-film, känner jag. Har bara Eddie på dagis till klockan 13 (hur tänkte jag där..?!) så jag borde passa på att få klart åtminstone en uppgift.. Hm. Den här veckan blir inte riktigt som vanligt ioch med att Robert åker på onsdag kväll så jag måste verkligen skärpa mig nu och hitta tillbaka till min självdisciplin. Wooa! 

Gör ett litet arbete om Huntington och så ska jag göra en om hur det är att vara funktionshindrad i annat (valfritt) land. Svårt att hitta fakta om det sistnämnda, nån som är från ett annat land och vill hjälpa mig?! Det vore guld värt!

Sanna lånade den sista kursboken jag behövde på universitetsbiblioteket åt mig så nu ska jag rappa på med den kursen också, tänkte jag. Handledning får helt enkelt vänta till sist, men den behöver inte vara färdig förrän v.44 så det hinner jag. Lugna bananer.