En liten vindpust i rätt riktning.

Nu har jag bokat hotell till vår lilla utflykt som R o jag ska göra i december. Vi har nämligen "hängt ihop" i fem hela år snart o tänkte försöka stjäla till oss lite egentid genom att göra något roligt ihop. Utan barn, alltså. Eddie ska vara hos mina föräldrar medan vi ska till Göteborg! Äntligen..!

Har febrilt letat efter bra hotell i veckor men inte hittat något riktigt bra. Nu fick jag ett tips av min kära mor o det föll mig direkt i smaken. Det är inte centralt som vi var ute efter från början, men däremot tillräckligt långt bort från centrum för att jag ska slippa känna dåligt samvete över att det kommer bli jobbigt att promenera mkt som gravid. Jag kan åka buss med gott samvete, liksom. Vi kommer att ta bilen dit, men ställa den vid hotellet o därefter utnyttja kollektivtrafiken.

Åh, så häftigt! Precis vad jag behöver..! Jag hoppas att R ser det som något välbehövligt också, o inte bara utgiftsdrivande..

Det bästa är att boendet blev billigare än vi räknat med, o därmed ger oss lite mer möjligheter väl på plats i den stora, härliga staden i väst. Tjoho!Har förresten fått ihop fyra gäster (inkl mig) till Me&I nu. Känns som jag glömt att fråga några säkra kort, men kan inte komma på vem/vilka det skulle vara, hm. Om folk bara kunde ställa upp lite mer för mig, haha.

Var är gnistan som behövs?

O var tusan är pengarna som behövs för att köpa tillbaka gnistan..?! Suck, jag är så trött på det här nu.


Hade en trevlig dag igår. Tack för det! Fick inte mycket skolarbete gjort men vad gör väl det, det är ju därför jag sitter här nu!? Ja, här sitter jag, med en skål yoghurt med blåbär o megasöta, halväckliga chokladflingor i som jag hittade i skafferiet. Leftovers sen helgen då vi hade gäster här, för vi har sällan flingor hemma. Definitivt inte chokladflingor..

Nu är i alla fall problemet med vinterjacka till Vilden löst. Blev en blå från Stadium, jag hoppas det duger åt honom. Känns enormt konstigt att köpa kläder i storlek 98 åt honom - var har min lilla prins tagit vägen..?! Jackan är förstås lite stor, men inte så stor att det stör. Hittade även en åkpåse/minisovsäck som han kan ha i vagnen på dagis nu när det börjar bli kallt. Letade efter en sådan redan förra vintern men hittade aldrig någon.

Får dåligt samvete över att det blir så många långa dagar på dagis den här veckan, men jag vet att han trivs o försöker intala mig själv att han har det bra. I går hade de brandövning o Eddie tyckte att det var jättekonstigt att han fick gå ut på verandan o nerför trappan UTAN SKOR! Han blir alltid hindrad annars o Lotta berättade att han sett lycklig ut o glatt sprungit vidare. När alla barnen skulle ställas upp o räknas tyckte de flesta att det var lite läskigt, men Eddie hade gett ifrån sig världens glädjetjut - inte nog med att han fått gå ut utan skor, han fick vara utanför grinden också!

Det är så häftigt med Eddie nu när han pratar så mycket. Igår sa han "pappa komma?" o tittade längtansfullt ut genom fönstret för att se efter var pappa var nånstans. Han säger så många ord nu så jag kan inte lista ens hälften, men det är långt ifrån alla vi förstår. Ändå förstår väl vi bäst, precis som det brukar vara. Andra har ibland lite svårt att förstå vad han menar..Catrin; klart jag ser fram emot Ullared, men som allt är just nu med trasig bil, tomt på kontot osv är det svårt att kunna planera mer.. Blä att allt alltid ska hända på en gång..!

Asfhfesdhknb mwfdkanvm

Kommer inte på någon vettig rubrik idag.


Skoldag idag. Egentligen en intressant kurs men jag är så jäkla trött hela dagarna just nu, så jag har extremt svårt att koncentrera mig på det jag borde. Tankarna svävar iväg. Jag har börjat att vakna kl. 02.55 varje morgon o så tar det en timma för mig att somna om. Härligt, när man ska upp vid sex.. Nej, hela dagarna blir förstörda! Det spelar heller ingen roll när jag går o lägger mig, för jag har provat allt.

Har en hel del jag borde ta tag i men motivationen finns inte riktigt. Jag behöver något att se fram emot o jag tror jag vet vad det ska bli. Ska bara försöka lösa det rent ekonomiskt.


Robert är tillbaka på kontoret i Linköping igen vilket gör att han åker buss igen. Skönt att slippa det stressmomentet. Jag hade bilen idag för att kunna skjutsa in herrn till stan, eftersom han skulle ha två stora, klumpiga datorer med sig, men annars är tanken att även jag ska ta bussen till skolan. Ställa bilen i Örtomta, antar jag.

Åh, jag är så pysselsugen! Längtar tills det blir julkorttillverkardags eller tills jag har råd att beställa lite foton, så jag kan köra igång med scrapbookingen igen. Jag vet inte när jag skulle ha tid med det, men det är sånt som löser sig. Beställde lite grejer från Panduro som jag hämtade ut i lördags, bl a fingerfärg som jag tänkte att Eddie o jag ska roa oss med. Blir väl pepparkaksbak med kusinerna att se fram emot också, tror jag. Eddies kusiner, alltså.

8 oktober gör jag ett nytt försök med Me&I förresten. Snälla, kom..!? Annars måste jag ställa in helt o hållet, tror jag. Hopplöst att det är aldrig går att få ihop nåt.. Är nog sista gången jag försöker, tror jag.