Living in a world of chaos.

Rena julafton att komma hem efter några shoppingfattiga timmar på stan. Leverans från Oriflame (dock har inte jag beställt nåt till mig den här gången) och välkomstpaket från en bokklubb hade kommit med posten, trevligt. Jag valde en scrapbookingväska som välkomstpremie, men har fått både den och tårtgrejerna. Skumt men inte mig emot, hehe.

Jag tog bilder på det jag köpt/fått men kameran vill sig inte. Inte heller minneskortläsaren vill vara med idag, så därför blir det inga bilder.

(Hm, jag kanske inte borde köpa mer prylar nu - jag kanske borde lägga pengarna på en ny kamera istället. Jag kan sätta i nyladdade batterier (vi har köpt 2500 mAh-batterier enkom för kamerorna) och efter ungefär 10 bilder är batterierna slut. Ska det vara så? Trist att inte ha någon kamera till Teneriffa..)


En sån här tshirt fick i alla fall följa med hem till Eddie. 39,50 kr från H&M. Det inhandlades även ett par badbyxor till den store lille herrn, superfina, men de fanns inte med på Åhléns hemsida. Köpte även filmen "Bortspolad" som han ska få att titta på på resan.

Jag var även på jakt efter Rosenseriens Aloe Specialkräm, för den tycker jag är bra. Vi använde den till typ allt när Eddie var liten - röd stjärt, brännblåsor, insektsbett, solsveda.. Ja, allt. Den är förhållandevis dyr, men idag hade jag tur och fick åtminstone 10% rabatt på den!

Ha, jag tyckte inte att jag fick med mig så mycket grejer hem men när man listar upp det såhär så blev det ju en del trots allt. Behöver jag säga att nedräkningen till Teneriffa fortgår och att jag ser fram emot det? 36 dagar kvar.

Öööreebroo.

Rubriken ska läsas så där gnälligt som det sägs att örebroarna låter, ni vet.

Jaa, visst sjutton shoppade vi igår (fast inte så mycket ändå, faktiskt) men inte kom vi hem med några födelsedagspresenter till Teo för det (jo, en pyjamas)..! Däremot ett par sandaler, en tröja och en batterieliminator till Eddie, hrm. (Ett linne till mig och en t-shirt till Robert slank med också, samt mat från Saigon och fika på Wayne's.)

Just det, ont i fötterna fick jag, så en blåsa under vänsterfoten följde med hem också om än som oönskad fripassagerare.

Det var någon slags motordag på Stortorget i Örebro i lördags så gissa vem som helst av allt hade velat stanna där..? MapTun Performance var där och ställde ut två "fixade" Saabar, varav den ena en ny 9-5 Aero xwd Biopower som Robert VÄLDIGT gärna skulle vilja ha, haha. Tack och lov inledde han aldrig någon konversation med säljarna för då hade vi aldrig kommit därifrån..


Nu kokar Robert vört här hemma (igen - och han gör det så bra så en fönsterruta i köksfönstret har spruckit..!) så det stinker URK! Därför tänker jag förflytta min nätta bakdel till rummet bredvid och krypa ner i sängen med en halvtaskig bok.

På återläsande!

Vi "provsöker".

Jag kan inte släppa Örebro och tankarna på shopping bara sådär, så vi kör en rövare och åker upp i alla fall. Vi hoppas att syster T och Steff inte blir smittade av vad-det-nu-är-barnen-har och att R och jag får en trevlig dag på stan!

Ang barnens sjuka förresten så är de mycket bättre i sina magar. Jag vågar inte skriva "bra" för då är vi väl tillbaka igen..


Jag kan inte sova och därför sitter jag här. En miljon tankar snurrar i huvudet och ger mig ångest, panik och lite annat härligt. Det är inte likt mig att inte kunna somna på kvällen, däremot har det på sistone varit helt min grej att vakna vid 4-hugget på morgonen och därefter inte kunnat somna om igen. Usch.

Jag tänker nog vänta en liten stund till innan jag väcker övriga familjen, men jag vill försöka komma iväg så tidigt som möjligt..Grattis till kusin Rickard på 28-årsdagen, förresten!