Jag förstår inte?

Varför är jag så seg? Det börjar bli irriterande nu.


I dag är Robert på jobbet och vi andra försöker komma överens. Det går inte bra alla gånger men nu börjar det ordna till sig.. Jag har vrålångest över att jag inte haft tid att plugga till provet än och därmed skjuter upp det ännu en dag, vilket gör att jag har ett prov till i slutet av nästa vecka. Isch. Vecka 45 går ju jag ut på APU i fem veckor och kommer inte ha tid med restarbeten överhuvudtaget..

Nåväl. Solen skiner i alla fall!

Födelsedaghelg nummer 2.

Ja, nu känns det nästan som att jag fyller år igen. Jag trodde att det räckte med alla fina grejer jag fick när det var min riktiga födelsedag, men icke. Jag fick en gjutjärnsgryta som jag önskat mig jättelänge och en vinkaraff som jag nog önskat mig ungefär lika länge, haha. Fick även David Batras "fortsättningsbok" på "Den som inte tar bort luddet ska dö". Dock har jag den inte framför mig just nu och jag kommer inte ihåg vad den heter..

Nåja. Vi åt megamumsig mat också men det kommer nog i ett eget inlägg.


Vi hade även en toppenkväll igår, förresten. Trerätters middag på Plaza, Grease på Cloetta Center med superbra platser (parkett, i mitten på andra raden!), en cider i pausen, mer Grease, en cider på De Klomp och sen hemfärd med buss/taxi. Suveränt! Tack Robert för en megatrevlig kväll!

Nu är jag trött efter allt firande. Det blir garanterat en lugn kväll ikväll..

Lillebror

Det kan inte vara lätt att vara lillebror T i alla lägen.Han är minst, med allt vad det innebär. Han har inte en chans när Eddie vill leka med honom och det går lite för vilt till.

Framförallt har han en storebror som går på dagis och som drar med sig en del smittor hem. Eddie var sjuk för allra första gången på sin 1-årsdag, han hade inte ens varit lite snorig innan, men då slog det till rejält och det blev feber och magsjuka precis som oss andra då. Teo var snorig och förkyld första gången när han var ett par dagar gammal och nu vid nästan åtta månaders ålder har han haft ett flertal förkylningar tack vare (snarare pga..) storebror och nu senast även ögoninflammation. Suck.


Dessutom en mycket värre och kletigare variant än vad Eddie hade, eller beror det på att han är mindre? Det är mer klegg och det kommer oftare än Eddies gjorde. Usch, måtte detta ta slut efter Teo så att det inte börjar om igen.. Risken är nog stor att det blir en ond cirkel.