Så mycket ångest!

Det är med viss sorg i hjärtat och en klump i magen som jag skriver detta. Åh, vad har jag gjort?? Allt det där långa, fina? Hur kunde jag? Nåja, det var ändå dags och jo, något bra kom det nog ändå ur det trots allt. Eller? Avgör själva. 

Före: 

Efter: 

Eddie 8 årGrattis på 8-årsdagen, älskade unge! 

Födelsedagskläderna är på! T-shirt: Etnies och keps: Santa Cruz, jeansjacka: Villervalla, jeans: gamla från Cubus.

Dagen före dopparedagen

Mm, precis som varje år den här dagen (29 januari alltså) blir jag så sentimental när jag går och lägger mig. Tänk att det i år är åtta år sen jag precis hade gått och lagt mig efter en bra film, fick sova i en timme ungefär och sen helt plötsligt fick jag värkar och vattnet gick..! Helt galet. 

Ännu mer galet är det att jag, om drygt 1 timme, är mamma till en åttaåring. 8 år! Jag har varit mamma i 8 år. Nästan lika länge som jag gick i grundskolan. 

Efter en heldag på stan i Norrpan har jag nu slagit in presenter för glatta livet. De ligger nu bredvid den förberedda frukostbrickan och väntar på att få öppnas. Efter frukosten i morgon väntar en dag full av roligheter, hoppas jag. Håll tummarna för att Dennis feber bara var tillfällig, så att han vaknar pigg och kry imorgon!