Hydrating StylingCream, MoroccanoilMin rosa samling på badrumshyllan har fått en kompis. En blå kompis. Jag råkar tycka väldigt mycket om den där kompisen just nu, den passar väldigt bra i mitt hår! Det är en fuktgivande stylingkräm från Moroccanoil, jättebra såhär års när solen och allt regn (snarare än bad..) torkar ut håret. I alla fall inbillar jag mig det, för håret blir väldigt lätt att ha med att göra och dessutom luktar det gott. 

Praktiskt med pumpflaska, den kostade mig runt 200 kr (minns inte exakt) och finns lite här och där. Jag köpte min på eleven.se. 

Mm, ibland är det kul när man hittar rätt. Jag är ju inte den som använder särskilt mycket produkter direkt, så när jag väl hittar något jag tycker om känns det extra bra! 

Morgonstund har guld i mun

Gårdagen blev inte riktigt som planerat av diverse skäl, men faktum är att jag tror att det var bra att det blev som det blev. För oss alla. Dagen idag började dock precis så bra som jag fantiserade om igår kväll. Jag hade alarmet på 05:27, gick upp drygt en kvart senare och drog ut i spåret! Inte varje dag jag frivilligt går ut före klockan 06 men det var riktigt skönt. Jag fick rensa huvudet lite och fick lyssna till annat än snörvlingar och hostattacker för en stund. Dessutom var det varmt och skönt trots att solen knappt kommit över trädtopparna än. Underbart, helt enkelt! Hade jag bara fått en bra tid hade det varit ultimat, men jag lyckades i alla fall köra en liten bit längre än vanligt. 

Det är så jag gör, helt enkelt. Jag utvecklas i myrstegstakt.. 
Ser ni min frustration? Där är jag på väg hem igen och går sista biten för att varva ner lite. 

Men, lite uppmuntran fick jag när jag klivit ur spåret och in på vår tomt. Titta vad jag fick med mig från "sandlådan": 


Våra första egna jordgubbar för säsongen! Blev konstigt ljus på bilden men de var verkligen riktigt röda. En del var smaklösa, mest vattniga, men en och annan var rätt goda. Åtta stycken fick jag ihop, jag lämnade kvar några omogna och några fågelätna. Måste komma ihåg att fixa nät snart! Vi tog två var till frukost innan pappan drog till jobbet. Hans sista vecka före semestern nu, synd bara att han är sjuk... 

SommarlovsmorgonÄntligen kom det en sån där morgon jag längtar efter i en månad nu - sol, varmt och inte ett moln på himlen. Klockan var  runt halv sju när bilden togs och det var så underbart! Frukosten har precis intagits i solen på altanen och jo, nog smakar det bättre att äta ute.

Jag tog med mig min minste vilde på en promenad runt byn här där mina föräldrar bor. Sprang en bit med vagnen för kroppen skriker av abstinens efter löpningen. Jag vågar inte köra någon längre sträcka med infektion i kroppen, men i morgon tar jag sista penicillindosen så då borde det vara fritt fram igen. 


Den här varelsen tog jag med mig för att sprida skräck i bygden men vi mötte inte en människa. Osis. Nu sover han dock i sin vagn för att orka med att röja idag! 

Vad ska ni göra idag? Har ni också sol och fint idag?