På menyn.

Mm, ikväll blir det 75årskalas hos mig o det kommer att bjudas på

förrätt:

- toast á la Emma
Rostat fullkornsbröd med räkor (alt.champinjoner) o avokado samt "röra surprise"
Vitt vin.

varmrätt:
- örtmarinerad fläskfilé
Örtmarinerad fläskfilé som serveras med ris och en god örtsås samt grönsallad.
Rosévin alt. öl.

efterrätt:
- chokladmousse
En lätt variant av mousse som serveras med vispad grädde, hallon o salta nötter.
Kaffe, läsk alt. vinslattar.


Blir ni hungriga? :P

Idag är en ny dag.

O vi har hämtat barnen, tagit ut färg på Djurbergs, ätit glass på Konfekthörnan, åkt hem, badat, hämtat bilen, handlat mat, lagat o ätit mat, pratat med Nicklas som kom hit på besök lagom till käket som vanligt o nu försöker vi få Eddie o somna, vilket verkar stört omöjligt. Liza o Elliott spelar spel, Robert målar i hallen o jag har fastnat här. Men det blir inte långvarigt, känner jag, för min rygg gör tokont.

Mm, vi har badat, ja. T.o.m jag var i lite, inte hela jag men upp till låren ungefär. Sen insåg jag hur äckligt det var.. Nej då, rätt fint ställe ändå, bara ett par kilometer ifrån där vi bor. Grillplats o bra bord o så så man kan sitta o käka också. Vi grillade korv o åt kex o badade. Nice. Imorgon kommer Börje o ska hjälpa Robert med veden, jag ska stanna inne o försöka laga mat till kvällen då vi får gäster. Vi får se hur det går, ska bara göra saker jag aldrig lagat förut.

Spännande.

Nu ska jag ta hand om min rygg o min gapiga son. Nattinatt.

Ordbajs.

Blä. Skrev inlägget igår, men såg nu att det aldrig publicerades. O hela sparades visst inte heller..

Allt som kommer ur mig är bara ordbajs.


Saknar Rally. Kan de inte börja köra det igen? Väder-Annika, kom tillbaks!

Mina blommor i köksfönstret ser inte alls ut att återhämta sig men däremot ser det ut att komma nya under de gamla, vissna. Häftigt. Imorgon kommer kidsen hit o på torsdag ska vi bjuda mormor o morfar på middag som en gemensam födelsedagspresent (mormor fyller 75 också) till dem från oss. Bra idé. Felet är bara att jag gått o blivit grymt sugen på fisk, men det kan jag inte tillaga. Ponera en ungsbakad gös med lite potatis o grönsaker till. Mumma.

Var på stan idag. Lämnade in mammas gamla telefon för lagning, satte in pengar i den nya smidiga myntautomaten samt gick en hyfsat rejäl promenad. Mamma handlade lite, jag köpte inget alls. Jo, en tialott o ett paket engångshaklappar köpte jag, förresten. Vann inget på lotten. Surt. Skulle vilja ha ett par skor som jag kan gå mkt i utan att få ont nånstans, men det verkar omöjligt att hitta. Jag ska fortsätta ha ont alltså, eller svettas som en gris om fötterna (svettas grisar om sina fötter?) i mina gympaskor som är de enda skor jag kan ha utan att känna av höfterna o ryggen. Jaja. Jag får väl vara glad att jag har några skor öht, det är inte självklart för alla i den här världen.


... o sen sket sig resten av inlägget som egentligen skrevs igår, ja.