Svullen!

Åh vad mina ben o fötter är svullna..! Det gör liksom ont att böja på dem eller att vifta på tårna.. Bäst att inta liggläge med fötterna högt ett tag, tror jag.

Igår kväll satt jag vid köksbordet i flera timmar, på en vanlig stol, o när jag skulle resa på mig o körde ner fötterna i tofflorna fick de nästan inte plats..! Svullet värre, med andra ord.

Köpte en fin tröja från Me&I men sen fick det vara bra. Går inte bra att handla för cash man inte har.. Roligt att träffa alla o framförallt Catrin o Adora igen. Härligt att se/höra att även den tjejen kan göra väsen av sig, hihi.


Nu är det sovdags.

Vilodag?

Sov ganska hyfsat i natt men jag förstår inte varför jag inte lär mig att man får springa o kissa många gånger om man dricker en massa precis före läggdags..

Nu har jag arbetat mig upp för trappan o har alltså hamnat här. Jobbigt, för minsta ansträngning gör mig helt slut. Eddie o Robert är ute o städar bilen (fast Eddie påstår att han är rädd för dammsugaren o vill hellre gå in i verkstan..) o jag hoppas få en liten stund till för mig själv. Behöver andas lite, känner jag.

Efter lunch väntar Me&I-visning hos Sanna, det ska bli trevligt. Vet inte om jag ska köpa nåt för det tillåter egentligen inte ekonomin, men nåt litet kanske. Det är ju bra kläder som håller o det vet jag ju. Hm. Ja, vi får se vad Sandra har o säga, helt enkelt.


Nej, jag måste nog lägga mig ner en stund igen..

Kreativt.Glömde ta en bild efter att jag monterat ihop skapelsen också, men det hinns nog. Är rädd att de kommer hänga framme i skolan ett tag nu.. Jag är ingen Michelangelo direkt men det är rätt roligt att leka med färger o kritor... men man får inte glömma det viktigaste av allt - fikapausen! Idag hade jag med mig goda äggmackor hemifrån. Gräslöken o tomaten är liksom pricken över i:et, särskilt när Robert köpt "IKEA-räkmackebröd", hrm. Då måste man göra det bästa av det!

Jag älskar den där kursen så här långt, det passar mig alldeles ypperligt att sitta o pyssla på skoltid, hihi. Dock fasar jag för dramatiseringen men det blir säkert bra. Vi slipper redovisa/spela upp inför hela klassen o det känns skönt. Om ni får chansen - läs skapande verksamhet!