Kinder Shoko-Bons

 
Som så många andra är jag en buzzador vilket innebär att jag får testa olika roliga saker mot att jag berättar om det för andra; att buzza. Jag tjänar alltså inga pengar på det, bara nöjet att ibland få testa nya produkter som ännu inte kommit ut på marknaden eller som är precis nya och därför behöver lite reklam. Det är enkelt att bli medlem (säg till så mailar jag en länk). Sen är det bara att vänta på att erbjudande om någon rolig kampanj ska dyka upp!
 
Jag har nu fått den stora äran att buzza Kinder Shoko-Bons som enligt buzzfoldern är "mjuk, älskvärd och med ett hjärta av krisp". Låter som något för mig va?

Det är alltså som små praliner - styckförpackade för att inte kladda så mycket - med den klassiska kinderägg-smaken och en fyllning av bl a hasselnötter (för allergiker: Kinder Shoko-Bons innehåller även mjölk och soja). De finns ute i de "vanliga" affärerna och kostar runt en tjuga per påse (125 g).
 
Mm, dessa ser jag fram emot att få buzza. Kan inte vara svårt att buzza bort något som verkligen passar hela familjen och som är optimalt att ha med sig i picknickväskan (eller jackfickan när man är på språng på egen hand, hihi) tack vare omslagspappret; oavsett hur varmt det är!
 
 
Ni kan se fram emot en mer utförlig recension lite längre fram!
 

Göte-la-borg februari 2014

 
Dagens Instagram-skörd:
1. Norrköpings tågcentral 2. Tågfrukost! 3. Utsikt från hotellrummet i Göteborg! 4. Väntar på mat på "På hörnet" på Magasinsgatan. (Jag åt rödbets- och potatisrösti med getostcreme och sallad, gudomligt gott!) (Dessutom var den trevlige servitören väldigt lik Erik Segerstedt vilket definitivt inte var till hans nackdel, haha.)
 
En massa shopping (främst till födelsedagsbarnet vi visst har hemma nästa vecka) och lååånga promenader senare är vi nu helt slut och tillbaka på hotellet. Jag tror det blir en film på Netflix innan jag somnar faktiskt, det har sina fördelar att ha med sig datorn när det finns trådlöst internet på rummet! (LYX!)

Wannabe Vår.

 
Ser ni hur sola' skiner?! Underbart! För att fira att det varit en ytterst behaglig utetemperatur idag köpte jag mig faktiskt en vårjacka. Det bästa är att jag bara gav 300 kr för den eftersom jag hade presentkort kvar sen jag fyllde i höstas. Jag trodde aldrig att jag skulle köpa just en sån modell av jacka, jag tycker egentligen att det är lite för mycket "häst" över den, men efter att jag provat den kunde jag inte tänka mig något annat. SÅÅ skön!
 
Det passar perfa nu när jag ska iväg på lite äventyr, lite minisemester sådär. Den har delvis redan börjat för min del, som befinner mig hos mamma för tillfället. Riktigt ledig är jag inte förrän jag skickat in resultatdelen av uppsatsen, men det gör jag snart. Ha en härlig vårdag, alla fina därute!