Okänd för mig själv.

Jag känner inte igen mig själv just nu. Förra veckan köpte jag (varför börjar jag alltid sjunga på "i förra veckan träffa' jag i parken på en dans.." för mig själv när jag skriver så?) 2 flaskor julmust för att jag var lite sugen på att ha det till helgen. Vet ni var de flaskorna är nu?

De står kvar i skafferiet. Jag har inte rört dem..! Jag som annars brukar hinka i mig av julmusten har ingen motivation alls till att ta dem. Varför? Jag blir rädd för mig själv, ju.
För övrigt åkte jag hem en timma tidigare från praktiken pga hemskt halsont och allmän dåsighet, nu har jag tagit ett par panodil så det känns bättre för stunden men det gör fortfarande ont att svälja, gapa, skratta och prata. Aj.

Julkortspyssel

Sanna med familj var här idag för vår "årliga" julpysseldag, dock var inspirationen nere på noll hos oss allihop så det blev inte mycket producerat, faktiskt. Det plus det faktum att det varit nästintill snöstorm idag gjorde att de inte stannade så länge som jag hade hoppats, men men. Det var trevligt så länge det varade i alla fall!

Jag hade precis kommit igång i skaparverkstaden när de åkte och när jag blev lämnad ensam vid pysselbordet var det inget roligt längre. Jag knåpade åtminstone ihop ett julkort och två "paketkort" eller vad man ska säga.Här är en liten sneakpeak på korten och jag ber er bortse från att det syns hur illa jag klippt på det ena samt hur dåligt ljus det var när den andra fotades, haha. Jag lovar att det ser bättre ut på riktigt. Jag blev rätt nöjd faktiskt och det händer inte ofta! Det var roligt att skapa fritt nu när jag har lite mer verktyg att använda mig av, men ändå är önskelistan hos Panduro lååång..!

Dock får jag hålla i pengarna den här månaden för det är riktigt kämpigt, och det INNAN vi köpt alla julklappar. Heja.

Blablablasnö.

Hade strömavbrott här igår kväll och i natt, från kl 18 ungefär och fram till.. ja, jag vet inte exakt  för jag sov men när jag var uppe hos Teo vid 02.30 var det fortfarande kolsvart. När jag vaknade nästa gång lyste det överallt i köket, haha, så då gick jag upp för att släcka men mötte Robert i dörröppningen som precis skulle göra det han också. Jag tror han blev lite rädd, hihi.

Lite mysigt med tända ljus lite här och där, men Eddie tyckte det var lite otäckt (det hade jag tyckt med om jag varit ensam hemma, men med R i huset blir allt mycket tryggare!). Eddie sa att vi skulle ringa gubben i lampaffären och skälla på honom för att våra lampor inte fungerade, hehe. "Han måste fixa våra lampor NU! Jag ser ju inget!" Det är bra med vedpanna/spis inomhus ibland för vi kunde värma vatten till Teos välling där.

I dag har vi varit på Maxi och handlat och nej, vi var inte ensamma. Egentligen handlar inte vi på lönehelger men idag var vi så illa tvungna. Nu är det överstökat och jag har precis tänt i pannan (det blir utkylt så himla fort när vi inte eldar hela tiden.. I morse var det 15.2°C i sovrummet. Lite lagom sådär.) och väntar på ork att ta tag i adventsstöket. Jag tänkte bli lite varm först, sitter här fullt påklädd och med morgonrocken och mössa på mig. Fryser som en tok!


Eddie och Robert är ute och leker i snön, skulle gärna följa med men vill nog byta gardinerna först.

Ha en mysig fortsättning på lördagen!