Något bra, faktiskt.

Jag tror att jag igår kväll fick utlopp för alla mina aggressioner för idag har jag knappt varit arg alls! Robert kom hem vid 11-12 nån gång o så bytte han till vinterdäck (gick jättebra - bultarna satt så hårt att han hade av fälgkorset.. Inte hans vecka, det här!) men eftersom det gick som det gick åkte han till Ringstorps däcksnubbe som fixade det istället. Värt 200 spänn att någon med rätt utrustning tar hand om däcken om man ser till all ilska man slipper ta hand om själv.. Hade han inte åkt bort o fått hjälp hade nog R varit i garaget än.. Nu är snön borta iaf o det är regn. Blev lite kallare nu på kvällen så det fryser säkert på. Dä blir fejnt, dä!

Hm, funderar på om vi skulle haka på på "Halloweenfest" eller utgång eller vad tusan det nu blir, imorgon kväll. Jag är rätt sugen faktiskt, träffar ju det gänget så sällan o när dessutom Johanna är här måste man ju passa på! (Men hon o Johan får inte dricka för mkt, för på söndag är det ju tipspromenad i Rimforsa, hehe.)

Käket står i ugnen o i helgen har Eddie flera nya böcker att läsa/leka med. Han tycker om djurläten så månadens paket från Go'boken passade bra! Dessutom fick vi den vita Barnkammarboken o Millas kalasmat idag, o en lekmatta som nog är mer passande till Julian så den ska han få.

Nej, nu ska jag gå o fortsätta vara glad o mysa med min lilla familj!

I survived.

(Hade en tshirt en gång som det stod så på, på ryggsidan. Framtill var det en bild på HangOver från Liseberg.)

Men, jag överlevde natten som gräsänka. R kom inte hem igår o jag tvingades sova själv här, vilket är det värsta jag vet. Det är grymt otäckt med allt mörker o alla ljud o tanken på att det är både källare o vind på huset skrämmer mig. Blir ju verkligen kolsvart ute nu, o då sätter min fantasi igång.. Eddie har sovit iaf, fast det varit lite kallt. Jag vaknade vid halv sex o kunde inte somna om, Eddie vaknade en timma senare. Nu sitter han o leker med kastrullocken på golvet o jag försöker få i mig lite frukost. (Går inte bra, kan jag säga. Har ingen aptit när allt är sådär jävligt mot mig hela tiden.)

Såg en halvkass film igår kväll, "Brudens bäste man" heter den o var inget för mig. Löjligt förutsägbar.. Konceptet kändes bekant, liksom.

Ha, när man säger åt Eddie eller frågar lite försiktigt "vad gör du?" när han står böjd över våra hinder o försöker nå vedkorgen, vänder han sig sakta om o ler så stort han bara kan. Ganska gulligt, faktiskt.

Jo tack.

Det är som sagt inte meningen att nåt ska vara bra i mitt liv o just nu är jag så jävla arg o ledsen o besviken att det inte finns ord för det.Sådär ser det ut där Robert sitter fast med det där förbannade bilaset just nu o nu börjar skiten att falla ner även här. Jag blir så trött på det här! Varför blir det alltid såhär när vi har planerat att göra nåt? Vi som ALDRIG brukar planera in roliga saker, o det kanske är för att de alltid grusas? Men måste de grusas av något så orättvist som vädret..?

Så, med andra ord, R hann inte hem o byta till vinterdäck innan snön kom; han ringde o var på väg hem vid halv tre o skulle bara in o slänga om däcken innan vi skulle dra. SÅ bra gick det, alltså. Åh, vad jag tycker synd om Robert som lever med mig som är helt jävla hysterisk så fort jag inte får som jag vill! Jag tänker iaf åka till Örebro ändå, jag tänker inte svika systeryster. Om jag så ska åka själv eller ta bussen eller vad fan som helst så tänker jag åka. Så det så.