På resande fotNu är vi på plats på flygplatsen i Kalmar! Resan ner gick bra, Dennis sov större delen och vaknade när vi precis kom till Kalmar. Vi stannade på ett Rasta-hak för käk, och där lade jag nog ribban för resten av veckan.. Vi beställde "veckans vegetariska" vilket enligt skylten skulle vara kikärtsbiffar. Jättegott tyckte vi, och fick efter ca tio min in varsin tallrik med chili sin carne!? Jag tänkte att det väl går ändå, jag är inte så kräsen. Mamma började äta men jag skulle mata färdigt Dennis först. När jag till slut skulle till att smaka höll jag på att baxna..! Det var SÅ STARKT! Jag tog bara en tugga, sen gick jag faktiskt och sa till. Har jag inte haft problem med gallan på flera månader vill jag inte börja min semester med att ha det heller..! 

Tydligen stod det fel på skylten och att det var starkt bad hon om ursäkt för. Jag blev erbjuden ostfylld quornfilé med pommes frites och bearnaisesås istället, och då frågade jag försynt om det gick att få kokt potatis till. Det gick jättebra, och jag fick skysås till också, haha. Där räddade hon allt situationen, servitrisen. För mig i alla fall, Teos pannkakor smakade enbart vaniljsocker (???) så han åt inte upp dem..

Nåja. Att jag klagar på maten hör inte till vanligheterna, jag är snarare den som lider i det tysta. Men, idag väckte de en tiger i mig tror jag..! 

Imorgon.Yeah! Det var en nervös och förväntansfull femåring som lade sig nu ikväll. Imorgon runt 8-9 beger vi oss mot flygplatsen i Kalmar för vidare färd mot Alcúdia, Mallorca. Äntligen! 

Jag tror att jag har packningen under kontroll, det lär märkas. Passen är med i alla fall..! 

Mysmåndag?Nu har jag packat det viktigaste i alla fall. Eller? 

Dennis är knappast stilla på ett ställe nu, han snurrar och försöker klättra (men utan framgång so far) så att ha honom i resväskan vore rätt praktiskt. Nåja, jag behöver nog utrymmet sen när mina kläder ska ner också. Känns som att jag inte kortat av listorna något alls men ändå börjar väskorna bli tunga..? How come?! 

Även om packningen fortfarande inte är klar har jag åtminstone turbostädat ur bilen till imorgon. Jag hann dammsuga halva innan regnet kom så jag tog den andra sidan lite snabbt, torkade ur invändigt och nöjde mig så. För idag. Bilstädar-Hitler (min sambo) ska ju ändå inte ha bilen i veckan så det han inte vet lider han inte av..! 

Idag har jag Teo hemma då han vägrade att åka till förskolan. Jag tror han börjar bli lite nervös inför resan, han vet ju inte riktigt vad det innebär att åka såhär. Vi får helt enkelt mysa lite den här måndagen, i regnet. Vad ska ni göra?