Men..?!

Vad är detta?! Vi har fortfarande inget internet hemma och jag kan ännu inte logga in på appen, fast jag gjort som många sagt och raderat den och sedan laddat hem den på nytt. Nu när jag fått tag i en dator tänkte jag att jag skulle kika in och se efter kommentarer - men hur ser bloggen ut egentligen?! Allt är upp-och-ner och hit-och-dit?!
Detta är inte okej, känner jag. Morr.
Särskilt inte nu när humöret är på botten och stubinen är ovanligt och fruktansvärt obehagligt kort. Grr.

Konstigt

Jag har inte kunnat logga in på bloggen på en vecka nu, det gör mig smått frustrerad nu när jag äntligen börjat skriva igen. Hursomhelst så gick det uppenbarligen nu men inte genom appen så frågan är hur flitigt uppdaterat det blir ändå. Om två veckor har vi "vanligt" internet igen så då borde det bli bättre flyt. Hoppas jag.
Jag hade velat blogga om helgen i Rättvik (mer än jag hann göra innan jag inte kunde logga in mer), om de barnfria dagarna här hemma då vi städade som små as på vinden och om dagen på Gröna Lund med mamma, Liza och hennes kompis Edith men så blir det alltså inte. Jag hade velat smurfa på en bild från den sistnämnda dagen men det går inte utan appen tydligen.. Stört.

Bättre och bättre dag för dag?

Jag är inte riktigt där, känner jag. Inte riktigt vid det där "spotta ur sig inlägg i tid och otid"-stadiet alltså.

Jag har fullt upp hela dagarna med de där vildarna och på kvällen när de väl somnat är jag så trött att jag inte har en tanke på bloggen. Men det är ju ingen som läser ändå så varför tänker jag att jag måste be om ursäkt?!

Det är kaos i mitt huvud efter 35 mil i bil med två barn som inte var riktigt lika beskedliga idag som i fredags. Denna bild symboliserar mitt inre rätt bra (Eddie är fotograf).