Bra start. Eller är jag elastisk då?

Kände en hemsk huvudvärk i går kväll, o den har stört mig hela natten. Har därför sovit oerhört illa o nu sitter jag här - vaknat till väckarklockan för första gången på hur länge som helst, feber, o känner mig helt förstörd. Heja. Drömt att jag tappat alla tänder gång på gång, o vad jag har förstått så betyder det att en bra förändring är på gång..? Ju "allvarligare" det går till när man tappar dem, desto bättre. Typ. Jag vet inte om jag tror på det men just idag väljer jag nog att göra det, hihi.

Men, nu ska jag väcka Eddie (!) så vi kan äta frukost, o sen är det bara att bege sig till skolan o avverka två timmar lektion.
På återseende!

Jag är stolt.

Jag är tamigfan stolt över mig själv. Ja, det är jag, o jag anser att jag har rätt att säga så.

Här har jag gått i 22 år o lite till o våndats för att jag inte vet vad jag vill göra, o så helt plötsligt kommer jag på att jag nog vill arbeta med människor trots allt. Jag letar utbildningar o får för mig att jag ska söka till barn- o fritid. Efter mycket om o men kommer jag in, jag får apmycket att göra på en gång men bestämmer mig för att det är värt ett försök. Jag går till skolan o den allra första lektionen o får veta att vi ska jobba med grupparbete. Jag som kallsvettas bara jag hör ordet "grupparbete"! Så, hur gick det då..? Jo, vi fick ihop vår karta över styrdokumenten o det blev hyfsat men samarbetet gick kanon. Eftermiddagen fortlöper med ännu ett grupparbete, o även där lyckas vi över förväntan.

Vad innebär det?

Jo, att även jag har lyckats. Över förväntan. Jag var knappt nervös en sekund o klassen o alla tjejer (o kille) fick mig att känna mig som en i gänget. Jag kan allt om förskolans historik o om lpfö98 o lpo94 o allmänna råd o lite till efter bara två lektioner. Efter första dagen är känslan - jag trivs. Varför gjorde jag inte det här tidigare?

Nu har jag suttit o betat av lite uppgifter här, o även det har gått rätt bra. En del uppgifter har plats för egen tolkning, så jag hoppas att jag tänkt rätt, men utöver det känns det bra. Asbra.

Jag som älskar listor har tillverkat ett antal sådana just för att jag även älskar känslan av att kunna "bocka av". Jag älskar att planera, organisera och verkställa. Jag tycker om att leta bland papper o vända blad efter blad i blocket som är fullt av slarvigt skriva anteckningar.

Mm. Jag älskar skolan, helt enkelt.

O imorgon är det dags igen - jippie!

Första skoldagen.

Mm, jag kände mig verkligen som en sjuåring när jag vandrade genom stan i morse, med ryggsäcken på ryggen o snoret rinnande under näsan. Underbart!

Jag är extremt täppt i näsan vilket gör att jag inte kan prata normalt o att jag inte hör normalt. Bra utgångsläge första dagen i skolan o allt..! Har avverkat en timme nu o det återstår många innan det är dags att gå hem, men det gör inte så mycket. Jag vantrivs inte direkt, hihi. De jag pratat med hittills har varit supertrevliga, o även läraren verkar mysig. Det ska nog bli bra, det här.

Känner mig lite nördig som sitter med datorn uppe nu, men de andra känner ju varandra o har liksom rymt härifrån.. Rast en stund nu, sen fortsätter vi. Vi pratar om pedagogiska krav o läroplaner o annat, o tanken är att man ska lära sig det så fort som möjligt så man kan göra första provet. Efter pausen ska det ritas en "karta" över alla verksamheter och läroplaner o dyl. Jag missade en lektion förra veckan, o därmed två uppgifter som jag istället ska få i eftermiddag, varav en är en fältstudie som ska göras.

Jaa, jag känner mig bekväm med skollivet men det vore lite trevligare om man åtminstone kunde andas!

(Har lite dåligt samvete över att lämna min älskade plutt, men jag vet att han har det bra med sin mormor o moster o kusin. Borde sluta oroa mig, omedelbums. Eller. Jag oroar mig inte, jag bara .. vet inte, saknar honom? Ja, där har vi det.)