Mars i Pan?

Började lite smått med figurerna till lillebrors tårta nu ikväll. Gjorde inte de största, de får välnta tills jag är lite närmre "lägga-ihop-andet" på tisdag/onsdag. Kladdig blev jag o nu är fingrarna röda o gröna.

Trevlig kväll igår, även omd et inte blev som jag hade tänkt mig med krogen o så. Visade sig att det var 23 på alla ställen jag ville gå till. Störigt. Men men, efter att tha irrat runt ett tag gav vi upp o gick till Hugos o sattet oss på terrassen där. Hann dricka en Emma, en päroncider o äta en äppelpaj från Max innan bussen hem gick.. Jaja, ska bli bättre nästa gång, jag lovar, för då kanske jag har planerat lite bättre!

Robert körde hit Hondan så nu står det tre fula (o röda..) motorcyklar i garaget. Märks ju långa vägar att det är nåt grönt som fattas där inne, hihi. Lade märke till en lite lustig grej; på RD:ns nummerplåt är det LKD o CBX:en har LKF (eller om det var tvärtom) o siffrorna var snarlika också. Märkligt. En Honda o en Yamaha med liknande nummer? De är förvsso tillverkade samma år, men ändå. Det gjordes nog inte lika många motorcyklar då som idag..

Film är bäst på bio.

Ja, Mamma Mia var nog en av de få filmer som jag tycker gjorde sig på bio o som jag dessutom skulle kunna tänka mig att betala för en gång till bara för o få må sådär bra igen. Underbar film från början till slut!

Mkt musik o bra urval av alla femhundrasjuttioelva miljoner låtar ABBA gjort genom tiderna. De lyckades få till låtarna bra ihop med handlingen i filmen, faktiskt. Eller, det är väl inte så svårt egentligen med tanke på att texterna är ganska "vanliga", men ändå. Det ska ju kännas rätt också.. Fotot i filmen gav känslan av att faktiskt vara i Grekland o ett stort plus för att jag kände igen mig på vissa ställen tagna på Skiathos o i hamnen där. Roligt. (Måste ta med Robert till den ön nån gång, han måste få uppleva Grekland.)

Nåväl. Skådespelarna var superba .. på just själva skådespelandet. Jag menar, med Meryl Streep, Stellan Skarsgård (min favoritkaraktär i hela filmen, haha), Pierce Brosnan o Colin Firth kan det knappast bli annat - men fy sjutton så illa de sjunger, egentligen..! Ingen av dem har någon vidare sångröst, men på något sätt blir det bra ändå eftersom låtarna är så extrema. (Jag börjar förstå hur Liza kan gilla High School Musical-filmerna, för de ungarna kan verkligen inte sjunga.. men de kan å andra sidan inte skådespela heller, hihi.

Mm, urbra film o jag kommer förmodligen se den på bio en gång till. Ska definitivt förboka den på dvd, för jag känner att tjag behöver en ny "må-bra"-film i samlingen. Roligt att det var så spridd ålder på biobesökarna; det var allt från 10 år upp till 80, kanske. Åh, den gammelgubben förresten, han satt o myste filmen igenom o ögonen lyste på honom. Härligt! Jag fick bita mig i tungan flera gånger för o inte sjunga med högt, hihi.

Ja, vad ska jag säga? SE DEN!

Mamma Mia!

Yes, om en timma går bussen till stan, o då sitter vi förhoppningsvis på den, hehe. Jag har klätt upp (ut?) mig till tusen o vet inte hur jag ser ut egentligen, men det jag inte vet lider jag inte av. Det var iaf jäkligt skönt o klippa sig igår, jag känner mig som en ny människa. Äntligen! Bara för att mina två par favoritbyxor låg i tvättkorgen idag (bra planering när jag vetat om den här kvällen jäkligt länge, jag skyller på att alla lovat fint väder till helgen o så är det kaaallt. Annars hade jag haft lång tunika på mig.) så fick jag rota lite bland mammas kläder, o till slut hittade jag ett par byxor som passade. Illa när ens morsa är mindre o smalare än en själv.. Äsch, det är bra ibland, jag kan ju dra nytta av det, höhö.

Robert är lika virrig idag som förra helgen, jag vet inte vad det är. Han kanske börjar få resfeber? På onsdag åker han o några till från jobbet på "studieresa" till Italien o nånting på B som ligger ett par mil från Milano. Orättvist? Ja. Om jag är avundsjuk? Ja. Hoppas iaf att de får det jättebra o att vädret blir fint o att vinet är gott o bla bla bla bla bla. Själv ska jag glida runt lite ett par dagar där o försöka att inte sova hemma så mkt, det är läskigt där på nätterna. Kan gömma sig hur många mördare o annat löst folk som helst i alla skrymslen o vrår o källare o vindar o då klarar de sig nog bättre utan mig, hihi.

På tisdag ska jag baka tårta iaf o den ska jag garnera på onsdag. Tänkte försöka sitta o pula lite med marsipanfigurerna imorgon. Tänker inte avslöja mina idéer ifall bror läser det här, men när den är färdig visar jag förstås bild på den.

Nu ska jag ha en trevlig kväll. Auf Wiedersehen!