Pajas.
Snyggaste outfiten, haha. Vi hade varit ute en sväng så han är klädd för att det skulle vara enkelt att dra på overallen bara. Han är en riktig liten pajas, den där ungen, som ofta har något på huvudet. Ikväll var det en luva till hans regnjacka... Allt måste visas upp för brorsorna, han är väldigt mån om att alla ser honom. 

Nu sover han dock gott efter att bara ha sovit en timme idag. Han är egentligen inte helt redo att bara sova en gång per dag, men om ett par veckor börjar ju förskolan och då är det sovning efter lunch som gäller. Dags att börja vänja sig, med andra ord! 

Ge.mig.styrka.

Jag orkar inte med mer sjukor nu. Jag andades ut för en stund igår då det kändes som att det var på väg åt rätt håll, men det skulle jag inte ha gjort. I natt har Eddie hostat som en galning och han låter en smula ansträngd när han pratar. Hallå?! Jag hade planerat en dag ute i snön men det går ju inte när han har ont i halsen... Suck. 
När ska detta vända? I morgon? På fredag kanske, i samband med det nya året? 

Eddie bakarEddie bjöd på egenhändigt bakade jordnötssmörmuffins med chokladglasyr till eftermiddagsfikat. Han gjorde allt själv, jag assisterade endast när han behövde hjälp att lyfta ner saker som stod för högt i skåpet och för att montera tyllen på spritspåsen. Snart behöver han inte mig alls i köket..! 

Jag gillar verkligen att jag har två (hittills?) grabbar som tycker om att vara i köket. Det är dock inte jättemycket matlagning ännu, mest bakning, men det var så jag började också, vill jag minnas. Jag kunde receptet på kladdkaka och chokladbollar utantill rätt tidigt och senare började jag även experimentera lite. Det gör jag än idag, om än inte i samma utsträckning. Tiden finns inte riktigt, och så är det ju den där lilla detaljen att jag oftast äter upp allt jag bakar... Hm. 

Ja, idag är det ju inte söndag och därmed ingen regelrätt bakdag, men är det jullov så kan undantag göras. Faktiskt. Muffinsen smakade jättebra och visst blev de fina?!