The white pearl?

 
 
 
Vad tycks om nya pärlan? Bara det blir en dags uppehåll i regnandet så kommer hon att glänsa - Rob har nämligen köpt på sig Autoexpertens halva lager av poler- och putsmedel till den, så han är som ett litet barn på julafton nu. (Själv måste jag väl förbereda mig på den där hemska bananvaxdoften som sprids i hela huset när putsdukarna ska tvättas. Hm.) 
 
Annars då? Jo tack, allt är nytt och spännande fortfarande men det blir nog bra. Hehe, bokstäverna på regplåten är samma som en särskild kampsport, och jag kan inte låta bli att tycka att det är exakt vad som brukar utspela sig i vårt baksäte! Denna typ av kampsport har i princip inga regler för vad man får göra, utan snarare ett par för vad man inte får. T ex är det inte tillåtet att slåss med tillhyggen, bitas/klösas eller sparka/slå mot skrevet. Annars är mycket tillåtet. Knockout, när någon blir medvetslös, kan jämföras med att nåt av barnen somnar i sin bilstol och det äntligen blir lugnt. Teknisk knockout, kan innebära att deltagarna inte lyssnar på domaren/sin förälder och därför blir avvisade från arenan, typ. Dvs att vi stannar bilen för att vi har fått nog, typ.
 
Tufft va? Vi har en egen träningsstudio eller vad det nu heter för den sortens sysselsättning. I bilen! 

Pilbågsturnering 26/7 -13

Eddie hade bågskyttsturnering  på campingen, och morfar gick all in i leken!

Annars bjöd den dagen på indian- och cowboyäventyr för hela slanten. Vi hade tur med vädret - halvmolnigt men varmt och skönt. Vi åt tacos, glass och drack litervis med vatten och avslutade sedan med sill och gräddfil "hemma" i förtältet. Semester!

Sommar? 2013

 
Detta är min utsikt just nu, i förtältstältet på en camping i Måland. Trevligt! Dessvärre småregnar det men jag hoppas att det går över tills dagens aktivitet drar igång.
 
Mysigt att sova i tält också, det gör vi inte ofta längre sen vi köpte husvagnen. Vi valde dock att inte ta med vår hit utan snyltar på mor och far istället. Teo ligger inne hos dem och sover fortfarande, det bådar gott inför helgen!