Usch.

Vad ska jag ta mig till?!

Drömmar.

Det värsta med sovmorgnar är de där timmarna när jag tvingar mig själv att somna om, för det är då jag drömmer. I natt vann jag en hel småstads hjärta efter att ha vunnit nån konstig tävling, där man skulle låta bli att bli iknuffad i havet. Alla stadens ungar ville bli fotograferade med mig o vår maskot - ett får.  Sen blev jag erbjuden att träna 4-5åringar i fotboll. Mest lek, alltså, men jag tackade ja.

Jag skulle på fest med Sanna, men Sanna blev tvungen att göra nåt annat i sista stund. Jag gick dit ändå, o det var bara en person jag kände där, Sarah. Sarah vägrade låta mig dricka min egen medhavda cider, utan blandade starka drinkar åt mig. Konstigt.

Natten till igår drömde jag att pappa dog. Det var läskigt. Den här ständiga påminnelsen när hans kunder hörde av sig o ville ha jobb utförda tog knäcken på mig. Obehagligt att gråta när man vaknar. :/

---

Idag ska jag nog in till stan en sväng, o se ut nåt fint på favvoaffären Verner o Verner. Fick presentkort i 20årspresent, o det ska utnyttjas! :) Måste köpa mer te, också.

Saknar Cry-Baby. Märkligt att jag måste göra mig osams med folk för att få tillbaka mina filmer o böcker. Jag ska sluta låna ut.

Höstmys.

Jag uppskattar verkligen hösten. Jag uppskattar verkligen att vi har olika årstider, det är ju inte överallt de har det. Svårt att låta bli att ta det för givet, faktiskt. 

Trots att jag vaknade med feber i morse blir jag på bra humör när jag tittar ut o ser den gulnande björken vaja i vinden. Det regnar, det börjar bli kallt o det är bara helt underbart. Jag riktigt längtar efter en promenad i höstrusket..! (Första gången på länge jag känner så. Hoppas det inte regnar för mkt på Robbie när han ska hem, så han följer med mig ut.) Höstmarknaden i Viken igår var ytterligare en stämningshöjare. Älskar verkligen marknader, o då kombinerat med höst blir upplevelsen ultimat.

När jag var liten avskydde jag att fylla år i oktober, för det var alltid så fula bilder i alla kalendrar o almanackor. Alltid bilder på gula/röda/orange träd, igelkottar o sånt. Sånt som numera gör mig salig. :)

Jag tycker om känslan av att nästan frysa. Den där ruggiga känslan, när man bestämmer själv vad man ska göra. (Inte när man ska till jobbet okristligt tidigt o bara blir tröttare av "rugget", men annars.) När man klär på sig massa kläder när man ska ut. Igår åkte sjalen o vantarna fram, det var första dagen för säsongen då termometern visade under 7 grader dagtid.

Oh, jag blir eld o lågor när jag tänker på den stundande vintern, o hoppas verkligen att den blir lika bra som föregående vinter! :)

O jul ska vi inte ens prata om. Att få tillbringa den i en storstuga med alla dom man älskar mest. Att få dela rum med den finaste av allihop, o att få vara nära honom hela tiden. Att skratta, äta god mat, åka skidor, pulka, snöbollskrig, busa med barnen.. Jaa, en finare jul kan det nog inte bli, om det motsvarar mina förväntningar! :) ÄNTLIGEN.