2,5 år.

Idag är det 2,5 år sen Eddie föddes. Stora killen som sprider glädje omkring sig mest hela tiden. Faktum är att han blivit betydligt lugnare på sistone, och nu är han den där glada, härliga killen nästan jämt.I går när vi kom till mamma gick han in i köket, snurrade runt ett varv och sa "vad fint det är här, jag tycker verkligen att det är fint här, Elliott". Haha.

I morse när vi öppnade ytterdörren konstaterade han att "åh, gud, vad det blåser ute idag!".Grattis även till min mormor som fyller år i dag!


Just det, sitter hos mamma med min dator så därför finns det lite bilder att kolla in, bl a till detta inlägg om Göteborgsresan!

God natt!

Visste ni att ålarna som leker i Saragassohavet har rest dit med Ål-ways, och väl framme spelar de monop-ål, klär sig i over-ål, äter läker-ål och mår ål-right?

Länge sen jag skrattade så tårarna rann, hihi. Tack för det!

What a wonderful world.

Bil har vi ingen i dag heller. Skurit mig i fingret har jag gjort. Frosta av frysen går inte så bra, kanske är det ett tecken på att vi borde göra det oftare. Regnar gör det. Vi har levt på halvdana, improviserade middagar och luncher av "skåprens" nu när vi inte kunnat handla.

MEN.

Trevligt besök fick vi på eftermiddagen. Barnen lekte rätt bra ihop, tyckte jag. Vi åt Lille Skuttar, sniglar, hästar och stjärnor till middag (jaa, falukorvsfigurer förstås). Lite sol fick vi. Tack vare "skåprensmiddagarna" slipper vi ha kvar det där vi hade sparat men som vi ratat tidigare. Tänk vad bensinpengar vi sparar in på att inte ha bil!


Always look on the bright side of the life, eller hur var det..?