Apropå Rocker..

Haha, var det nån som lyssnade på Rix FM i .. hm.. tisdags eftermiddag, tror jag det var? Fronda var där o skulle sjunga ett gammalt melodifestivalbidrag, o han valde Johnny Rocker av Magnus Uggla. Hahahaha, det lät förjävligt, rent ut sagt! Tycker nog att herr Sebastian Fronda ska hålla sig till rappandet, för "Rulla fram" är jäkligt bra, men vi får väl höra hur hans bidrag på lördag låter. Förväntar mig inget så slipper jag bli besviken.

Born to be a rocker.

Har sorterat alla skivor o ställt in dem i de nyinförskaffade cdställen idag. Det tog sin lilla tid, inte för att vi har så jättemkt skivor, bara typ 250 st, utan för att allt tar tid när man har barn.. Det är matpauser o annat som ska in emellan, dessutom har jag ett TW-demo att planera lite inför. (Det var TW som blev lidande - att få ordning i vardagsrummet kändes roligare!) Eddie satt i bilbarnstolen (för vi har fortfarande inte hittat tyget till babysittern.. Inte så lätt o sitta på bara metallställningen..) o så helt plötsligt började han gallskrika. Det gick inte att trösta honom, o han ville inte äta. Något som var helt fel, med andra ord. Då hittade jag en skiva som jag satte på, vi hade haft radion på innan (Lugna Favoriter) men efter halva första låten på skivan sov han som en gris. Så, ett tips från mig till er med små barn som inte vill sova; sätt igång Metallica's Black Album, o börja med spår 1, Enter Sandman. Då sover era Rockers som små barn. ;) Hihi.

Nu ska jag byta kläder på Eddie, sen är det snart dags att åka till Lkpg för o hämta upp Robbie. Vi åker direkt till Kisa därifrån, nämligen.

Oh, förresten. Nu har jag betalat första avbetalningen till CSN. Inte för att det känns så jättekul, men skönt att ha det gjort. Även om det mest är ränta man betalar.. Jävla system..

Vill du..

gifta dig med mig?

Mm, idag är det skottdagen o då är det vi tjejer som ska fria. Lite fjantigt - får tjejer bara göra det en enda dag på fyra år? Är risken större att partnern säger nej om man gör det en annan dag? Nåväl. Jag tänker ändå inte fria o jag tänker bara gifta mig om det blir fler barn..

Var hos mormor o morfar igår för att de skulle få träffa Eddie, men han sov under hela besöket. Lite trist, för han är bra go när han är vaken, han får så stora ögon.

Ikväll blir det TW-demo o jag hoppas på att få sälja massor samt att få några nya demon. Behöver det..

Hm, jag gick upp extra tidigt idag för det är en hel del jag planerat att få gjort här hemma, men bara för det bestämde sig Eddie för o vara klarvaken.. Typiskt. Men han åt bara en gång i natt, så han har sovit jättebra o jag borde egentligen inte ens påpeka det faktum att han skippar sin sovmorgon idag. Nej, fy vad jag är hungrig!