Omstart!

Jag har nu gjort något jag aldrig gjort förut - skapat en ny blogg. Denna blogg har jag haft i snart fem år, och det börjar kännas som en del av mig. Jag behöver en omstart, något nytt, för att komma ur allt det negativa just nu.

Därför är ni i stället välkomna till den här bloggen. Hoppas vi ses där!

Små barn i vårsol.

Vi var ute vid Roberts föräldrars/farföräldrars sommarställe igår för att titta till vår lilla husvagn som vi har där under vintrarna. Det var dock ingen annan där, för vi missade "farmor och farfar" som åkt in till "city" för att uträtta några ärenden.. Lite tråkigt men vi sysselsatte oss själva en stund genom att sopa bort döda flugor/flugrester/flugbajs från dynor och förtält och gå ner till sjön och titta lite.

Det var verkligen toppenskönt väder igår och vi gottade oss i vårsolen! Börjar bli dags att leta fram ett par tunnare skor till Teodor. Han har ärvt några dojjor av Julian som haft ungefär lika stora fötter som Teo, till skillnad från Eddie vars första skor var lika stora/större än de Teodor har nu. Hrm.

I dag står lite allmänt plock och fix på agendan. Det är inte lika varmt och skönt ute så det passar bra med lite inomhusfix nu på förmiddagen!

Skärtorsdag.I dag är det skärtorsdagen och Eddie vill vara utklädd till påskkärring, säger han. När jag förklarade hur en sådan ser ut och att vi inte har några såna kläder, tyckte han att jag skulle gå upp till symaskinen och sy det. Ha, inte dåligt vilka höga tankar han har om mig!

Vi ska snart iväg en sväng för att kolla till vår lilla husvagn samt hämta hem sommardäcken till den röda bilen. Strålande väder för en liten utflykt - 12 grader i skuggan redan! Det stora problemet är väl bara att veta hur man ska klä sig, eller framförallt hur man ska klä barnen.. Hm.

Glad påsk!